Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 3 од 3

Тема: Kada nema API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA ključni prevod Pružalac usluga je obeleženo kao:

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Default Kada nema API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA ključni prevod Pružalac usluga je obeleženo kao:

Uprkos tome što ne API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA tasteri koji glase na Google i SDL BeGlobal, oni su još uvek je obeleženo kao u /admincp/opcije.php?to=opcije&dogroup=vbenterprisetranslator_providers_availability

JA sam se u zadatak ručno da se pokuša modernizirati: Administrativne CP - > zakazani zadatak - > zakazani zadatak menadžer - > vb preduzeće prevodilac (dostupnost usluga) - > drugi Sada

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Nije važno. One opcije kao što je opisano su za internu upotrebu vbet i ručno ne bi trebalo da se koristi (samo u slučaju testiranja, ali za naše osoblje).

Tako da oni koji su još uvek je obeleženo kao na raspolaganju jer ne morate API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA tasteri za one i vbet se nikada ne koriste, tako da nikada nije dobio odgovor odbija oblik. To je to. Ovo se koristi za API-ja da ne robota koji vam kvote su već postigle. Ne koristite API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA - ne završio je kvota i API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA je potencijalno i dalje na raspolaganju za vas kada stavite API vezom ZA lako preuzimanje novih programa.

Sve je kako treba da se

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

U Redu zahvalnost za odrede.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове