Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 5 FirstПрви 1234 ... ПоследњиLast
Резултати 11 на 20 од 50

Тема: Poruka administrator veba alata za netačan nasilnog-smenjuju markica

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Molim Vas pošaljite mi PM pristup detalji za administrativne CP, baze podataka i FTR -A. JA ĆU provjeriti šta se dešava da

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

********** Poslao .

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

********** Poslao .

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Da prevede smenjuju linkovi za gostima omogući AdminCP-> vBET-> keša gost-> koristi punu keš memoriju za goste. Ovo omogućava da sajt da gosti neće morati da se ostvareni svaki put i ubrza vaše stranice. Sledeća verzija će rese to kako se ne prevode smenjuju linkovi ne pojavljuju na sajtu.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Da, da je prethodno omogućili, ali sam ga je zbog ove greške: Http://www.vbenterprisetranslator.co...op-guests.html

Ive' nikada nisu ni videli URL za prevode za goste.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

I omogućio gost cache memorije ponovo jer google page odziv metak kroz krov.

Svaki uvid u to i kada mogu očekivati smanjenje za nasilnog-smenjuju markica?

Da li postoji nešto pogrešno u kasnijem periodu moj kraj da sprečava zastava URL iz prevedene?

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Omoguciti Гост кеш Ne bi trebalo da izazove probleme sa Http://www.vbenterprisetranslator.co...op-guests.html.
    Da prevede alternativni markica mora da omogući AdminCP-> vBET-> keša gost-> koristi punu keš memoriju za goste.
    U sledeće saopštenje ne prevode markica neće biti je dodao da sajt.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Pravo, nego čak i za upotrebu potpuno fajl Cache memorije za goste omogućili zastava URL i nasilnog-smenjuju markica se ne prevode.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Prevodi za alternativni linkovi su pronađeni predmeti dolaze iz baze podataka cache memorije. Prevodi alternativni linkovi ne zlocinu korišćenje prevodilaca api vezom za lako preuzimanje novih programa. Linkovi su poslali da prevodilac api vezom za lako preuzimanje novih programa kada neko ušla u strana u tom jeziku. Cilj je da se smanje troškovi prevođenja.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

U redu, mislim da nesto je bukvalno sve izgubili u prevod ovde.

JA shvatam kako sve radi. Sam Razmotrili kako zastava dobar urls bi trebalo da bude prevedena Samo kada gosti su stranice. Problem je, oni nisu prevedene. To nije zato što sam od kvota, to je zato što se nešto ne radi kako treba.

Пример:
    Engleski stranice: ** Spektra apn 2 promene podešavanja
    Zastava URL na toj stranici za francuski: Http://cellphoneforums.net/**/fr/t36...-settings.html
    Zastava URL na francuski treba da bude: (Françau) ** spektra 2 modifikacija des paramètres de l'apn

Napomena da je zastava URL-A u nisu prevedeni URL je uprkos strana se prevode. Gost cache memorije je oslobođen od prevoda.

Страна 2 од 5 FirstПрви 1234 ... ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •