Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 5 FirstПрви 12345 ПоследњиLast
Резултати 21 на 30 од 50

Тема: Poruka administrator veba alata za netačan nasilnog-smenjuju markica

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Prevedeno URL prvo mora da se nalazi u bazu podataka cache memorije. Zastave prevode kada je adresa je već preveden u bazu podataka cache memorije.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

U Redu - ono što bi prevedeno URL u bazu podataka cache memorije? Na primer JA oglaen iznad URL za prevode, ali zastava linkovi nisu, tako da li to znači da oni nisu u bazu podataka cache memorije?

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Nemamo opciju za dodavanje podataka cache memorije samo preveden url - cache memorije je omogućena ili ne. Mi ne podržavaju ova razlika. Ako URL-A prevedena je i zastava neće biti preveden onda URL nije u bazi podataka cache memorije.
    Tako preuzimanja: radi samo za goste, sa zahtevima za prevod - za razloge. Više informacija: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост13517

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

U Redu - I sve sto je navedeno u čpp, kao što je ranije rečeno, ali zastava URL-A u nisu prevedene.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Quote Оригиналли постед би tavenger5 View Post
    U redu, mislim da nesto je bukvalno sve izgubili u prevod ovde.

JA shvatam kako sve radi. Sam Razmotrili kako zastava dobar urls bi trebalo da bude prevedena Samo kada gosti su stranice. Problem je, oni nisu prevedene. To nije zato što sam od kvota, to je zato što se nešto ne radi kako treba.

Пример:
    Engleski stranice: ** Spektra apn 2 promene podešavanja
    Zastava URL na toj stranici za francuski: Http://cellphoneforums.net/**/fr/t36...-settings.html
    Zastava URL na francuski treba da bude: (Françau) ** spektra 2 modifikacija des paramètres de l'apn

Napomena da je zastava URL-A u nisu prevedeni URL je uprkos strana se prevode. Gost cache memorije je oslobođen od prevoda.
    Ponovo, vidi gore. Sam ili ne postavljanje nešto ispravno ili da postoji bug u softveru sprečavanje zastave koji pokazuju da je preveo URL.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

OK, JA probi ovog pitanja.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Quote Оригиналли постед би Marcin Kalak View Post
    OK, JA probi ovog pitanja.
    Hvala vam - ako to pomaze, moj forum je charset ISO-8859-1

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

U pitanju je da vaš ronilačkom parse_templates je izazvala je suviše brzo. Molimo vas, vas ažurirati vaš Vb. Zavrsetak projekta predviđen

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Quote Оригиналли постед би Marcin Kalak View Post
    U pitanju je da vaš ronilačkom parse_templates je izazvala je suviše brzo. Molimo vas, vas ažurirati vaš Vb. Zavrsetak projekta predviđen
    Nisam siguran šta to znači. Da li znači modernizirati za vbulletin 4.2.2 ? Kakva je razlika između 1.4.12. 4.2.2 i o tome kako je parse_templates obradili?

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

... Ili da li znači update izvršenje naloga 'generiše zastave' koja koristi parse_templates ronilačkom?

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •