Prevedeno URL prvo mora da se nalazi u bazu podataka cache memorije. Zastave prevode kada je adresa je već preveden u bazu podataka cache memorije.
Prevedeno URL prvo mora da se nalazi u bazu podataka cache memorije. Zastave prevode kada je adresa je već preveden u bazu podataka cache memorije.
U Redu - ono što bi prevedeno URL u bazu podataka cache memorije? Na primer JA oglaen iznad URL za prevode, ali zastava linkovi nisu, tako da li to znači da oni nisu u bazu podataka cache memorije?
Nemamo opciju za dodavanje podataka cache memorije samo preveden url - cache memorije je omogućena ili ne. Mi ne podržavaju ova razlika. Ako URL-A prevedena je i zastava neće biti preveden onda URL nije u bazi podataka cache memorije.
Tako preuzimanja: radi samo za goste, sa zahtevima za prevod - za razloge. Više informacija: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост13517
U Redu - I sve sto je navedeno u čpp, kao što je ranije rečeno, ali zastava URL-A u nisu prevedene.
OK, JA probi ovog pitanja.
U pitanju je da vaš ronilačkom parse_templates je izazvala je suviše brzo. Molimo vas, vas ažurirati vaš Vb. Zavrsetak projekta predviđen
... Ili da li znači update izvršenje naloga 'generiše zastave' koja koristi parse_templates ronilačkom?