Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 5 123 ... ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 50

Тема: Poruka administrator veba alata za netačan nasilnog-smenjuju markica

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Default Poruka administrator veba alata za netačan nasilnog-smenjuju markica

Dragi administrator veba,

Primetili smo da na broj stranice na vaš sajt i nasilnog-smenjuju-hreflang je neispravna. Na primer:

Posebno, čini se da se problem sa nestalim ili neta dostupnosti koji povezuje (Kada je veza sa stranice na stranicu hreflang B, mora da postoji veza od B do A i). Kada je naše algoritmi otkrivanja kontradiktorne signale na ovim stranicama, oni mogu da indeksiranje i rangiranje odluke da ne utakmice šta vam cilj.

Da nauče više o nasilnog-smenjuju-hreflang, pogledajte sledeće pomoć centar: Https://support.google.com/webmasters/answer/189077

Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako da riješe ovo pitanje, molimo vas da posetite našu pomoć Forum:

Google Grupa

S poštovanjem,
    Gugl potrazi kvalitet tima
    Nema sumnje zato što je preveden URL nije bili uključeni u markica. Može se opcija je dodao da samo isključite prevod URL-a ? Verujem da će rešiti mnogo problema sam da.
    Последњи изменио tavenger5; 26-10-13 U 13:14.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ovde se ne radi o prevod dobar urls. Ovo je samo o Hreflang у Semafor Link možete jednostavno pretvoriti od strane Admin CP -> vBET -> Translation Options -> Add Alternate tag

Takođe obratite pažnju da prouzrokuju oslabljenje njenog proizvodnog potencijala prevod URL-A će imati loš uticaj na vaše SEO (nedostatak prevedeno prema vremenu u URL), tako da je savetovao da ne to. Ako ste još uvek žele, onda je to dovoljno da se ne integriše sa vbseo ako vaše veze su od vbseo (neki mogu da se dogode loše stvari - to nije savetovao i ne testirani). I u slučaju rodna prijateljski URL-A dovoljno je da onemogući neke udice (ista stvar, mi se ne da detalje sada, samo kada je to potrebno).

Marcin Sviečicki (Marsin Swiesiski), takođe će provjeriti kako Semafor Ostvareni su sada. Mi smo pre i sada za goste dobar urls pod zastave su već ostvareni prevode, tako da ne preusmeravanje desi (za logiran korisnicima da nemaju smisla i da je bolje da za samo preusmeriti ako ikada jezik switch će se desiti za kao korisnik). Ali možda zaboravili smo o Semafor. Mi ćemo provjeriti to na našoj strani. Sada je ulaza za vas samo da onemoguće.
    Последњи изменио vBET; 29-10-13 U 00:46.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Molimo vas da povezanost sa lokacijama na kojima alternativa markica se ne slože između sebe.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

JA nikada nije dobio URL-a je da prevede na pravi način zastave veze. Ovde je stranica gdje se to dešava. Galaksije Napomena 3: onemogućavaju 'moj Magazin'?

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

OK, mi smo se radi na ovom pitanju.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

FYI, obnovljeno je najnovije verzije, potpunosti prihvatila islamske ciljeve do yandex, i ja još uvek ne može da dobije zastavu i/ili ponovo smenjuju veze. Moj život se sve i gost cache memorije je timeout u 3600 sekundi.

Ovde je primer stranice koji je preveden, ali zastava linkovi/smenjuju tag linkovi nisu povezani URL odrazilo zavisnih
    Kako da: ******* Galaksije S4 Mini: prebacivanje kontakata sa naknadno utvrđeni na Sertifikat izdao SGS4 Mini

Spanski stranice linkovi
    [URL=HTTP://CELLPHONEFORUMS.NET/ES/*******-GALAXY/T365916-*******-GALAXY-S4-MINI-TRANSFERRING-CONTACTS-******-SGS4-MINI.HTML](ES

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Dobar, te momai zaista treba da uradi nešto o vašim reč filtera ...

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Primjer upotrebe je povezana sa stranice iznad:

Galaksije Napomena 3: onemogućavaju 'moj Magazin'?

Vezu sa španski stranice:
    [URL=HTTP://CELLPHONEFORUMS.NET/ES/ ******* -galaksije/t365731-galaxy-napomena-3-onemogućavaju-moj-magazin.html] (Espa

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Da li su omogućili Користи кеш базе I onemogući čišćenje cache memorije u AdminCP-> vBET keširanje-> keš baze podataka?

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Quote Оригиналли постед би Marcin Kalak View Post
    Da li su omogućili Користи кеш базе I onemogući čišćenje cache memorije u AdminCP-> vBET keširanje-> keš baze podataka?
    Da, i da

Страна 1 од 5 123 ... ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •