Možda je prevod ne prolazi kroz, ja ne znam, ali za 5. vreme ne tražim da promenimo ništa sa proizvod. JA sam prosto traži da mi recite šta je najnovija u 1.4.12. !
Možda je prevod ne prolazi kroz, ja ne znam, ali za 5. vreme ne tražim da promenimo ništa sa proizvod. JA sam prosto traži da mi recite šta je najnovija u 1.4.12. !
U vašu verziju vb red udice je loše. U najnovijoj verziji vb ovaj problem ne desi. Ovo nije pitanje vezano za vbet, ali sa Vb. Zavrsetak projekta predviđen Mi podržavamo vbet i njenu integraciju sa najnoviju verziju vb i drugim mnogobrojan plow Pokazati koji se ti.
U redu. Koji ronilačkom na koga mislite? SAM pregledao class_bootstrap.php i parse_template/process_templates_complete udice su na istom mestu u 4.2.2 u 1.4.12. . Isto važi i za global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown i odgovarajuće datoteke.
JA znam.
Dobro, nisam se modernizirati za 4.2.2 , jer sam bio umoran od čekanja na odgovor. Sada imam ceo novi niz problema: Http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-url.html
OK. JA SAM odgovarao na vas u tome tema.
Zahvaljujući. Ta pitanja su ispravljene.
Sada, ako sam nešto nedostaje, JA sam i dalje ne vinje zastave i nasilnog-smenjuju markica se prevode. Oni su kao što su bili na 4.2.2 na 1.4.12. .
Последњи изменио tavenger5; 14-12-13 U 14:34.
OK. Radimo i test ovog pitanja.
OK. I pronašli rešenje. Redosled udice u vas je različita od nase, iako imamo isti verzija Vb. Zavrsetak projekta predviđen
Brzo popravljanje situacije za ovo pitanje:
- Иди на AdminCP->plow Pokazati koji prema amp; proizvoda->Plugin Manager->: Proizvoda vB preduzeće Prevodilac
- Uređivanje plugin Prevodi link za konac
- Промена Ronilačkom lokacija на Fetch_threadinfo
- Zameniti php kod na ovom zakonu:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Save the Shildren plugin.
Nakon čišćenja mina gost cache memorije alternativni markica bi trebalo prevesti ispravno.
Drago mi JA vam pomoći.
JA sam i dalje traži uzrok različitih izvršenja ronilačkom.