Vbet redovi automatski prevod pružaoci usluga sa besplatnim i jeftinije pre skuplji gdje je moguće. Nisu svi pružaoci usluga podržava sve jezike, ali vbet priznaje koji spaja se uz podršku koje pružaoci usluga. Zato je pametno da koriste više da jedan prevod provajdera servisa. Ne računajući one koji ne podržava stvarni jezik par default redovima čekajući da bi u ovom trenutku je:
Apertium, Yandex, Microsoft, SDL BeGlobal, Google.
Kako bi se optimizuje tro{kova i to je čiju konfiguraciju može da podešava sam korisnik - za više detalja pogledajte opis. Admin CP -> vBET -> Translation Providers -> Use Google ONLY
Prioriteti u default kako bi se:
- Troskovi
- Kvota
Tako da slobodno bez kvota API-ja pre nego slobodno sa visokim kvota API-ja, koji su pred slobodno sa malim kvota API-ja, koji su pre nego što jeftinije platiti API-ja, koji su pre više skupo plaćeni API-ja. Ovaj način kada nekoliko API-ja su OK za jezik par vbet koristi jedan koji je ne samo najjeftinija ali takođe je najveća kvota, kako bi oni API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA sa manje kvota se ne koristi za jezike koje su pokrivene drugi i može se još uvek koristi za jezik para nisu obuhvaćene drugi, becasue kvota je spasila.
НАПОМЕНА: Za svaki koristi mašine prevod pružalac usluga mora da odredi API vezom ZA lako preuzimanje novih programa za Admin CP -> vBET -> Translation Providers
NAPOMENA ZA PODRŠKU provajdera OPIS ISPOD:
- To ne predstavljaju nikakvu prodaju ponudi
- Može da se stari/nije precizno/pogrešno - ali je OK kada je. Molimo Vas obavestite nas ako bisteželeli da pronađemo bilo pogrešno opis i mi ćemo to ispraviti.
- To ne poredi kvalitet prevoda ni brzina mašina prevod na svim
- To je jedino objašnjenje zašto default kako bi se u ovom, a ne na drugi način
APERTIUM Mašina prevod API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA
- БЕСПЛАТНО
- Nema informacija o kvota
- Podržava ne previše jezik para, i da nisu svi za sve
- Ponekad završava sa timeout greške i unutrašnje greške - vbet priznaje da i ne dodaje da cache memorije takvi rezultati
- Preporučuje se da GA KORISTE KAO PODRŠKA SA DRUGIM pružaocima telekomunikacionih usluga, Ali nije potrebno - ne mogu preći samo na to, ali još uvek vredi da koriste s obzirom da je slobodan
YANDEX Mašina prevod API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA
- БЕСПЛАТНО
- Vrlo visoki SLOBODNE kvota - 1 000 000 slovni/DAN
- Podržava preko 30 jezika ali ne sve za sve
- Veoma se preporučuje da GA KORISTE KAO PODRŠKA ZA MICROSOFT - Zato što ne podržavaju sve da sve jezičke para, dobro je da koriste druge API-ja previše (ako vas zanima me zajednica funkcijama i pisani na drugim jezicima da vaš forum jezik).
MICROSOFT Mašina prevod API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA
- БЕСПЛАТНО Ili pla
- Mali SLOBODAN kvota - 2 000 000 slovni/mesec
- Podržava više od 30 jezika - Sve za sve prevod (greškom vBET pretvorio u samo jezika podržan od strane Microsoft - od strane čiju konfiguraciju može da podešava sam korisnik Admin CP -> vBET -> Translation Options -> Enable Translations (3 Delova))
- Veoma se preporučuje da KORISTI SE KAO baza SA DRUGE SLOBODNE API-ja - Podržava sve da svi prevod, tako da mogu da urade prevodi nisu podržani od strane druge slobodne API-ja. To je mali besplatni mjesečni kvota tako da možete da:
- Slobodni i čekaju nove kvote. Neki prevodi će biti delimično, ali vbet će ga prepoznati i provesti kasnije kada kvota neće biti na raspolaganju ponovo. U Medjuvremenu druge slobodne API-ja će provesti ono što mogu tako nisko Microsoft kvota će se koristiti samo kada je stvarno potrebno.
- Kao i u prethodnim opcija, ali sa ograničenim sposobnostima nekih jezika omogućio greškom - ovaj način kvota neće biti ne tako brzo, tako da delimično prevod će biti rijetkih ili neće dogoditi.
- Platio - Microsoft omogućava nekoliko boravio visoki kvote. Pogledati Microsoft izdiže iz azurnog Vezano za detalje o cenama za svoje mašine prevod. Ovo je od strane kvota ne upotrebe!
- Slobodno sa ostalih plaćenih API-ja (SDL BeGlobal, Google), koji su i jeftiniji od upotrebe ne kvote.
IBM Watson Mašina prevod API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA
- БЕСПЛАТНО Ili pla
- Low besplatan kvota - 1 000 000 znakova/mesec
- Podržava više od 20 jezika, ali ne sve za sve
- Veoma se preporučuje da GA KORISTE KAO PODRŠKA ZA MICROSOFT - Zato što ne podržavaju sve da sve jezičke para, dobro je da koriste druge API-ja previše (ako vas zanima me zajednica funkcijama i pisani na drugim jezicima da vaš forum jezik).
SDL BeGlobal Mašina prevod API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA
- Plaćeni ali 1/4 Jeftinije od Google i Microsoft
- Podržava mnogo jezika ali ne sve za sve
- Ako želite da koristite jezik para nije podržan od strane bilo koje slobodno API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA (one koji nisu omogućili greškom), ili koristite samo propust, ali Microsoft kvota završava prerano za vas, onda koristi ovaj API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA može da bude dobra opcija za vas
- Cena je 15 dolara po 1 000 000 likova (od upotrebe)
- To je 1/4 jeftinije od Google (20)
- To je jeftinije od opcija za Microsoft
- Ako vam treba da plati za prevodi KORIŠĆENJE JE besplatno MICROSOFT pre nego što odete U UPOTREBU GOOGLE Pa čak i kada vam je potrebno da koristite Google, onda to sa Google - to će koštati manje
Гоогле Mašina prevod API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA
- Plaćeni ali Podržava 53 jezika za sve
- Plaćate samo za ono što koristite ne za kvota kao u Microsoft
- Skuplji od SDL BeGlobal (ali podržava više jezika para)
- Podržava većinu jezika i ako želite da koristite one koji nisu omogućili greškom onda ćete morati da koristite Google mašine prevod API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA
- Ukoliko imate potrebu da upotrebi jezika nije omogućio greškom (ne podržava svako slobodno API vezom ZA lako preuzimanje novih programa. KORISTE GA SA SVE DRUGE SLOBODNE API-ja I SDL BeGlobal. Ovaj način ćete koristiti ono što možete besplatno - čak i Microsoft. Kada nije moguće da prevede slobodan, onda SDL BeGlobal će se koristiti kao i jeftiniji Google, kao skuplji će se koristiti samo kada nema drugih API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA ne može se koristiti (nema podršku za jezik para ili ne kvota).