када сам кликните на преводу страницу текст је нестао Нисам сигуран да сам исправно подесили мицрософт АПИ кључ
Ово је цена по АПИ кључ неправилно постављене? Имам следите корак, али не ради
када сам кликните на преводу страницу текст је нестао Нисам сигуран да сам исправно подесили мицрософт АПИ кључ
Ово је цена по АПИ кључ неправилно постављене? Имам следите корак, али не ради
Ако нисте подесили било преводиоца, онда текст може нестати.
Сви узроци нестајања текст су описани у хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1537.
Ако тастер није исправно конфигурисана онда не кошта.
после читања
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...т-апи-кеи.хтмл
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1537
успевам да добијете тачан мицрософт кључ, али и даље не ради, ако користите цлоудфларе сам на мом сајту да ће то утицати? мануаллли превод такође не раде за мене
Свака помоћ ће бити велика хвала
Марцин ће водити и помоћи ће вам са овимТако да ће се то ради.
Само брзо наговештај од мене - то је још увек вероватно ваш проблем у конфигурацији. Молимо Вас да користите тест за сваки превод провајдера сте подесили и пошаљите нам резултати формира сваки од њих. Као што сте прочитали чланак Често сте вероватно већ користили неки тест - Молимо Вас да користите га за све конфигурисане провајдера (може блокирати други ако је први у реду и не препознаје као недоступна). Само у случају да линк на чланак Како да тестирате (имате то исто у чланку ФАК): хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1729
Наћи ћете пробних датотека за сваку подржану превод провајдера у фолдеру описан тамо. У случају питања - молим вас само питамМи ћемо учинити да ради за вас - то су само нека питања мало конфигурације за нову инсталацију.
мицрософт
Полазећи превод теста МС
Теста:
Тест грешка:
Повезивање време (мс): 0,007080078125
Гоогле АПИ 1
Полазећи превод тест за Гоогле АПИ в1
Теста:
Тест грешка:
Повезивање време (мс): 0,005859375
гоогле апи2
Полазећи превод тест за Гоогле АПИ в2
Теста:
Тест грешка:
Повезивање време (мс): 0,007080078125
и не изгледа да је приказано теста
Test će stranice koriste testovi u paket vbet.
Можете наћи тестове у до-нот-уплоад/тоолс / /.
Само уплоад фајлова на ваш роот директоријум форум и води их у Вашем бровсеру.
Молимо Вас да залепите ове резултате тих тестова.
мицрософтбиазуретест.пхп
Покретање тест за Мицросфт Транслатион АПИ од Азуре
Теста:
Тест грешка:
Повезивање време (мс): 0,005126953125
гооглеапив2тест.пхп
Полазећи превод тест за Гоогле АПИ в2
Теста:
Тест грешка:
Повезивање време (мс): 0,008056640625
апертиумтест.пхп
Početak prevod test za Apertium
Теста:
Тест грешка:
Повезивање време (мс): 0,0078125
Ваш сервер не повеже са спољне услуге. Нема одговора на упит, а време је сувише кратак за повезивање је могуће. Уверите се да ваш сервер не блокира спољне пакете и омогућава повезивање са екстерним службама.
Последњи изменио Marcin Kalak; 13-09-13 U 11:56.
Могу ли да знам корак који треба да урадим детаљно хвала
Питате ваш провајдер не блокира одлазне пакете и пријавите се свом провајдеру да не постоји комуникација са неким сајтовима (Мицрософт ® Преводилац за развој Понуде, Апертиум веб сервис - Апертиум, хттпс://ввв.гооглеапис.цом).
Последњи изменио Marcin Kalak; 17-09-13 U 17:27.