здраво
Зашто не дају верзију овог програма за кенфоро
Želim da se promeni program koji se koristi za xenforo ali ne žele da izgube svoj program
здраво
Зашто не дају верзију овог програма за кенфоро
Želim da se promeni program koji se koristi za xenforo ali ne žele da izgube svoj program
U ovom trenutku ne znamo xenforo mnogobrojan plow Pokazati koji se ti arhitekture.
Takođe smo sada zaposlen update vbet na vbulletin 5.
Moguće je da ćemo drugih foruma motora u budućnosti, ali nije. Od prevodi se plaćaju na tržištu promijenilo i u ovom trenutku ne vidi dovoljno na takav proizvod u drugim oblastima od vbulletin. Mi smo planirali da generičkih engine za bilo koji sajt, ali, kao što sam upravo napisao prevodi postati plaćeni.
молим треба ми ово за мој сајт!
кенфоро сада постао популарнији
Па, у овом тренутку ми смо још увек у току СМФ 5 интеграције (чекајући неке промене на њиховом сајту). Док ми ћемо завршити овај посао ми не планирамо да се интегришу са другим моторима на форуму. Када ћемо завршити интеграцију и она ће постати стабилна, онда можемо да размишљамо о томе.
Sve novosti ?
Integracija sa vBET vBulletin 5 je potpuna. Još uvek u ovom trenutku ne plan stvaranja verzija za xenoforo. Od Google prevodi se, ljudi ne koriste automatski prevodi toliko kao pre. Čak i da smo podršku mnogo drugih motora i možete imati tvoj prevodi potpuno besplatno sa velike kvote, prevod nije tako popularan kao pre. To je zato što mislimo da je to još uvijek proživljavamo posljedice se ne da stvori verzija za xenoforo. Nadamo se da će ljudi će se vratiti na korišćenje veš prevod, ali u ovom trenutku izgleda da ljudi su uplaseni da novi prevod motora, koji su slobodni, takođe će postati plaćeni - samo kao što je Google. Ja nemam druge objašnjenje za niske potražnja za veš prevod. Dok će promeniti i zahteva rasti, mi ne plan za stvaranje nove verzije za druge platforme. Mi smo mislili, da manje potražnje može biti uzrokovan nedostatak integracije sa vBulletin 5, ali sada je integrisan i ništa se nije promenilo. Dakle - u ovom trenutku mi podržavamo i razviti naše stvarne linije proizvoda. Žao mi je zbog loše vesti za vas
Da prestanu da podržavaju ovaj glup program i počnu da se stvori kopiju ovog Dodatka sa xenforo