Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 19 од 19

Тема: Свеже Инсталирајте Нот Воркинг После интеграције са најновијом верзијом вБСЕО

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Ја не видим проблеме са преусмеравања. Везе које сте дали, крећући ме у .
    Јесте ли га тестира као што су пријављени у?
    Молим вас, дајте пример нетачна преусмеравање.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Нема одговора - сматра питање је нестао. Ако не пишите овде.

Члан
    Регистрован
    Јул 2012
    Локација
    Атланта
    Поруке
    39

Quote Оригиналли постед би Marcin Kalak View Post
    Да, још увек имам проблема и да ће заиста аппреациате ако бисте могли да погледате сами. Покушао сам да одговорим након што сам се вратио са одмора и ваш сајт је доле. Кад год изаберете језик и покушај да се бушити у посту који пошта преусмерава на ништа. На пример: хттп://мимоделталк.цом/јобс/ру/моделс/1162426-а.хтмл преусмерава на хттп://мимоделталк.цом/јобс/ру/модел...т_делаи0к.хтмл.

Такође, форум иконе не показују, али база хреф исправно подешен. Урадио сам се инсталација четири пута без успеха и покушавају да поправи ово за четири месеца сада. Нисам стварно добио помоћ од ваше подршке. Што је још горе ... Гоогле пада моје рангирање у резултатима претраге, јер се због преусмеравања и лоших линкова.

Није срећан уопште. Изгледа као прави техничку подршку службе би желели да проверите сајта, и инсталација за себе.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Видим проблем и ради на решењу овог проблема.
    Последњи изменио Marcin Kalak; 23-05-13 U 22:01.

Члан
    Регистрован
    Јул 2012
    Локација
    Атланта
    Поруке
    39

Хвала. Хвала пуно. Верујте ми на његове фрустрирајући проблем за мене да се баве.
    Ја аппрециа ТЕ ваше напоре.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Ви имате конфликт са плугин јер не учитава Globalni vBET_završi najlon.
    Проверио сам овај конфликт променом у AdminCP->plow Pokazati koji & proizvoda->Plugin Manager->vB preduzeće prevodilac globalne_potpun извршење ради 1. и то кука почео да ради. Удица мора бити већи извршење како да добро раде, али зато када има конфликт са другим плугин.
    Покушајте да искључите све остале додатке Globalni vBET_završi najlon радити исправно (Да бисте проверили ово, укључите AdminCP->vBET->Prevod opcije->Prevod vreme odziva и видети да ли на страници се приказује у врху Превод време одзива). Да бисте онемогућили додатака посетите АдминЦП-> Додаци и Производи-> Управљање производи и изаберите онемогућите одговарајући плугин.
    Када идентификујете да плугин што проблем биће нам драго да вам помогне у решавању конфликта.

Члан
    Регистрован
    Јул 2012
    Локација
    Атланта
    Поруке
    39

Хоћу, да ли имате списак већ идентификованих некомпатибилних додатака? Само сам радознао.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Немамо листу некомпатибилних додатака, јер се трудимо да решавање питања интеграције додатака. Неки примери таквих решења налази се на: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...труцтионс.хтмл.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •