Ја не видим проблеме са преусмеравања. Везе које сте дали, крећући ме у .
Јесте ли га тестира као што су пријављени у?
Молим вас, дајте пример нетачна преусмеравање.
Ја не видим проблеме са преусмеравања. Везе које сте дали, крећући ме у .
Јесте ли га тестира као што су пријављени у?
Молим вас, дајте пример нетачна преусмеравање.
Нема одговора - сматра питање је нестао. Ако не пишите овде.
Да, још увек имам проблема и да ће заиста аппреациате ако бисте могли да погледате сами. Покушао сам да одговорим након што сам се вратио са одмора и ваш сајт је доле. Кад год изаберете језик и покушај да се бушити у посту који пошта преусмерава на ништа. На пример: хттп://мимоделталк.цом/јобс/ру/моделс/1162426-а.хтмл преусмерава на хттп://мимоделталк.цом/јобс/ру/модел...т_делаи0к.хтмл.
Такође, форум иконе не показују, али база хреф исправно подешен. Урадио сам се инсталација четири пута без успеха и покушавају да поправи ово за четири месеца сада. Нисам стварно добио помоћ од ваше подршке. Што је још горе ... Гоогле пада моје рангирање у резултатима претраге, јер се због преусмеравања и лоших линкова.
Није срећан уопште. Изгледа као прави техничку подршку службе би желели да проверите сајта, и инсталација за себе.
Видим проблем и ради на решењу овог проблема.
Последњи изменио Marcin Kalak; 23-05-13 U 22:01.
Хвала. Хвала пуно. Верујте ми на његове фрустрирајући проблем за мене да се баве.
Ја аппрециа ТЕ ваше напоре.
Ви имате конфликт са плугин јер не учитава Globalni vBET_završi najlon.
Проверио сам овај конфликт променом у AdminCP->plow Pokazati koji & proizvoda->Plugin Manager->vB preduzeće prevodilac globalne_potpun извршење ради 1. и то кука почео да ради. Удица мора бити већи извршење како да добро раде, али зато када има конфликт са другим плугин.
Покушајте да искључите све остале додатке Globalni vBET_završi najlon радити исправно (Да бисте проверили ово, укључите AdminCP->vBET->Prevod opcije->Prevod vreme odziva и видети да ли на страници се приказује у врху Превод време одзива). Да бисте онемогућили додатака посетите АдминЦП-> Додаци и Производи-> Управљање производи и изаберите онемогућите одговарајући плугин.
Када идентификујете да плугин што проблем биће нам драго да вам помогне у решавању конфликта.
Хоћу, да ли имате списак већ идентификованих некомпатибилних додатака? Само сам радознао.
Немамо листу некомпатибилних додатака, јер се трудимо да решавање питања интеграције додатака. Неки примери таквих решења налази се на: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...труцтионс.хтмл.
Нема одговора - сматра питање је нестао. Ако не пишите овде.