Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: ОМГ види овај одговор

Red face ОМГ види овај одговор

Јуче сам добио да нас контактирате е-маил од неких фински момак прочитате овај одговор који ме је шокирао :-

Code:
    Jesus christ guys, do not provide translations for other languages, they're mostly horrible bullshit. For example this: http://www.pdaapps.org/fi/pc-softwares/20113-winrar-3-80-a.html
    Makes no fucking sense. Not a single understandable sentence here. Ask any Finn. And they're popping into my Google search results. I don't want to see anything like this ever again.

Thanks and peace.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Као што можете видети на овом форуму Гоогле-преводи су углавном веома добри Тако добро да људи могу да пишу на различитим језицима разумели једни друге и да расправу

Наравно, још увек је аутоматски превод, али Гоогле не даје боље и боље све време

Dobio si jedan mejl od nekog tipa - pre svega to je dokaz da je vBET učinio tvoj forum vidljivim na drugim jezicima****** I da novi ljudi dolaze na tvoj forum****** Ljudi koji nikada ne bi bili tu da nije vBET.

Један момак је љут, неки ће само ићи у друго место, неки ће кликните рекламира, неки ће остати - то се дешава све време, чак иу оригиналном језику. Али сада се то деси више, јер је то такође дешава за преведене садржаја. Дакле, више људи долазе на форум, можда неки ће бити љут, али још више људи ће да кликну на ваш рекламира и да ће бити више шансе да ће више људи остати на вашем форуму.

Дакле, узмите лако такве поруке - то може да буде љут момак од конкуренције који само не воли да је ваш форум је већа од његове на свом матерњем језику

Чињеница је - момак нашли на интернету од стране преведена садржаја. А ту је и много више људи који ради. За мене је заиста супер!

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •