Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Немојте преводити ништа ново теме али имајте везе на све што је преведено

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Default Немојте да преведе било нове теме али имајте везе са било чим што се преводи

Рецимо ја имам к број нити преведених, али ја не желим да се преведе било шта више. Не постоји начин да се искључите преводе без уклањања свих линкова на тим страницама.

У том случају бих желео да задржи везе застава где преводи постоје, али искључите везе застава тако да ништа ново преведено.

Ово је случај где унутрашњи прекидач да кажу 'ако је ово нит је потпуно преведен на том језику, приказују везу заставе'

Ако се неко постова на другом језику, који још треба да се преведе на подразумевани језик.

Знам да је ово у супротности са Друга карактеристика захтев сам створио, Али претпостављам најбоља опција би била да би могли да подесите опсег датума од када нити се преводе.
    Последњи изменио tavenger5; 19-02-13 U 14:38.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Период је могуће урадити. Ми нисмо у стању да препознају то нит је већ преведено или не - чак и ако бисмо поставили неку заставу и ажурирати га са сваком променом, то не би било могуће, јер је једна нит може бити у више страница, а конфигурација о томе колико порука на једној страни се могу мењати у било ком тренутку. Кратко - не можемо рећи која страна је преведена на 100%, док ми ћемо покушати да га преведе.

Још увек можемо да користимо филтере и преводити само тема у неком временском периоду. Дакле, сувише стари неће бити преведен. Најновије такође. Само они који су у одређеном временском периоду. Ако неке теме из тог времена се није у потпуности преведен хоће. Али у том случају би требало да изгледа на време не на тему креирања последње време одзива. Дакле, одговор на такве теме ће бити када се појави превод.
    ББЦоде се процењују на посебан начин, тако да пишем на другом језику ће дозволити да се преведе на подразумевани језик. Ми ћемо морати да га проверите питања, али чини се да је изводљиво.

Шта мислите о том решењу?

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

да превише раде!

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

ОК - па ћемо га спровести на овај начин и укључе у следећем издању.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •