Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Немојте преводити ништа ново теме али имајте везе на све што је преведено

Threaded Pogled

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Default Немојте да преведе било нове теме али имајте везе са било чим што се преводи

Рецимо ја имам к број нити преведених, али ја не желим да се преведе било шта више. Не постоји начин да се искључите преводе без уклањања свих линкова на тим страницама.

У том случају бих желео да задржи везе застава где преводи постоје, али искључите везе застава тако да ништа ново преведено.

Ово је случај где унутрашњи прекидач да кажу 'ако је ово нит је потпуно преведен на том језику, приказују везу заставе'

Ако се неко постова на другом језику, који још треба да се преведе на подразумевани језик.

Знам да је ово у супротности са Друга карактеристика захтев сам створио, Али претпостављам најбоља опција би била да би могли да подесите опсег датума од када нити се преводе.
    Последњи изменио tavenger5; 19-02-13 U 14:38.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •