Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Позивајући питања

Default Позивајући питања

Када неко реагује користи цитате, видим да су преведени цитати, али одговор је као добро (али кликнете на 'доле' стрелицу не показује унтранслатед одговор). Да ли постоји неки начин да се направи тако да се цитира не преводе, или кликом на доле стрелица увек показује унтранслатед текст без проблема, чак и ако наводи су присутни?

Пример:
    Code:
    http://ftazeta.com/spanish/29248-recommendation-for-a-box-hd.html#post170017
    Верујем да је ово требало да буде лак и једноставан поправити у мом крају. Захвални никакву помоћ.

Хвала ти,
    гопалмм2

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Ако желите да се неки текст није преведен у корисничком поруку, а затим га унесите у нотранслате ББКоду (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...ранслатед.хтмл).

Nah, to nije ono što se radi. Pogledajte link i kliknite na strelicu dole 'drugi'. Na vrh od strele ne istakne untranslated tekst kada se koriste VB tekst citirajući. Pokusati tanje moj post ponovo. Kada kažem da citate, cilj VB u citirajući odgovor. Izvini za bilo kakvu konfuziju.

Хвала на помоћи.

Из неког разлога, чини се да се сада ради ... Нисте сигурни да ли је фиксна за мене, али проблем је решен.

Хвала ти,
    гопалмм2

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Драго ми је што сте решили проблем.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора