Може се додати опција да додате ознаке преведених страница:
Више информација овде: рел = "алтернативни" хрефланг = "к" - Вебмастер Тоолс ХелпHTML Code:<link rel="alternate" hreflang="es" href="http://site.com/es/thread_etc.html" />
Може се додати опција да додате ознаке преведених страница:
Више информација овде: рел = "алтернативни" хрефланг = "к" - Вебмастер Тоолс ХелпHTML Code:<link rel="alternate" hreflang="es" href="http://site.com/es/thread_etc.html" />
Сјајно! У међувремену можете ли ми рећи како се ово може ручно додати ако није превише компликовано?
Када то урадимо, и ако је то једноставна промена онда ћемо објавити брзо поправити за људе који желе да се неће чекати ново издање.
супер, хвала!
Ја бих стварно волео да види ово пре него касније, јер може да помогне са овим питањем имам: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...е-цонтент.хтмл
brzo popravljanje situacije za ova funkcija :
- Отвори фајл укључује / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_хоокс.пхп
- Нађите код:
PHP Code:
if (!VBET_IS_ACTUAL_IGNORED && (!$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_flags_guestsonly'] || !$vbulletin->userinfo['userid'])) {
- JE nakon ovog zakona:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php');
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
$active = vbet_getActiveTranslations();
$host = substr($vbulletin->options['bburl'],0,strlen($vbulletin->options['bburl'])-strlen($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']));
foreach ($active as $key => $value)
{
$template_hook['headinclude_css'] .= '<link rel=\'alternate\' hreflang=\''.$key.'\' href=\''.$host.vbet_createURL($key).'\' />';
}
to brzo popravljanje situacije će dodati "smenjuju" markica za sve vaše stranice. U sledeće saopštenje ova opcija će biti čiju konfiguraciju može da podešava sam korisnik. U sledeće saopštenje ćemo dodati ova funkcija.
Последњи изменио Marcin Kalak; 15-02-13 U 23:47.
хвала! Заиста ценим то!
ХРМ, био сам под утиском да база језик не би требало да буде 'алтернативни' страница.