Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Грешка страна преводилац

Default Грешка страна преводилац

Text automatically translated from: German to: Serbian
    Translated text
    Пронасао сам грешке.

Када гледам страницу у енглеском језику, а затим да пост на поверењу, које је корисник написао на неком другом језику, он је заиста преведен на језик, али ако желим да погледамо његов оригинални пост, опет ово је преведен на други језик.

(Оригинални немачки језик форума је: 2-Вхеел-Планет - Информације о члану подешавање двоточкаша)
    Original text

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молимо Вас да изаберете ово место за уређивање и видети оригиналан садржај. Највероватније корисник је написао на енглеском и рекао да је на другом језику. У том случају само уклонити сад ББКод.

Такође, шта је ваша подешавања за језик за детекцију?

Text automatically translated from: German to: Serbian
    Translated text
    Тако да дефинитивно је показао на језику Написао на руском језику.

Где могу да нађем однос према признавању језика?
    Original text

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Жао за реаговање тако касно - Морао сам да некако пропустити овај пост. Било ми је проверу статуса старих предмета. Претпостављам да је пронашао себе, јер нисте опет пита. Само у случају имајте на уму да детектују језик опција налази у "Гоогле" делу вБЕТ опција.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •