Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: Подешавања тако плаћене преводи нису уклоњени

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Default Подешавања тако плаћене преводи нису уклоњени

Нисам 100% сигуран моји скупе плаћене Гоогле преводи нису уклоњени из базе података кеша. Ја очигледно не желе фразе које су преведене на све бити уклоњени у овом тренутку, јер су прилично скупе.

Међутим, чини се да су преводи никада завршена ", упркос само поседовање 6 језика омогућено. Сваки дан Гоогле преводи 500.000 карактера (квота коју сам постављен) као да не троше више од $ 10 (УСД) дневно.

Да ли постоји подешавање да сам негде недостаје који изазива текстова да се преведе више пута? Може било побољшања се на систем као да смањи број превода који су неопходни за правилно превести? На пример, ако фраза се преводи у једном посту, а тај исти израз постоји у другом пост, да је иста фраза шаљу два пута Гоогле?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

То је до конфигурацију не кеш се бришу или не. Можете једноставно онемогућити брисање кеша функционалност постављањем Admin CP -> vBET Cache memorije -> Baza podataka količina vremena da žive (TTL) до 0. Или у истом месту Кеш клиринг стратегија на Онеспособљен. Такође, уверите се да је ваша база података о (Користи кеш базе). Имајте на уму да је кеш подразумеваном базе на и клиринг је искључен.

Ако ваш кеш ће бити очишћена да би могли да бисте видели дневнике о томе у Админ ЦП -> Сцхедулед Таскс -> планирани задатак Пријава.

Имајте на уму да је све садржај који није преведен још морати да попуни кеш. Можете провести мање за један дан, то није проблем, само кеш ће се попунити спорије.

Takođe predlažem da konfiguracija Apertium prevodi - koji su slobodni. Nisu svi jezik para su podržali ali za one koji su Apertium će biti izabran pre Google da prevod. Apertium server nije uvek dostupno, ali vbet može da da - jednostavno smo uvek prvi najjeftinija opcija i ako je onda prelazak na sledeću.

И то је разлог зашто сам такође сугеришу да конфигуришете Мицрософт текста - такође постоје бесплатне текстова са 2 милиона знакова по месеца рока. То није много, али ће такође учинити ваши трошкови спорије - други мудри ћете платити Гоогле за те 2 милиона знакова И овде такође Мицрософт ће бити изабран први ако је доступан. Дакле Апертиум, онда Мицрософт, Гоогле - ово је подразумевана наредба за превођење уколико сви провајдери су конфигурисани. Можете променити ову наредбу, ако желите у конфигурационим фајловима, али се не препоручује.

Ако имате још питања, молимо Вас само питајте.
    Последњи изменио vBET; 15-09-12 U 09:56.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Хвала - Ја управо преузели најновију верзију и добио нове Мицрософт ствари раде. Нажалост ја могу користити 2 милиона карактера у око (едит) 30 мин. Јао!
    Последњи изменио tavenger5; 03-10-12 U 22:04.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Такође, сам превођење око 500к ликова дневно преко Гоогле скоро годину дана. Је, нажалост, то кошта много новца.

Quote Оригиналли постед би tavenger5 View Post
    Такође, сам превођење око 500к ликова дневно преко Гоогле скоро годину дана. Је, нажалост, то кошта много новца.
    вов, јеси ли озбиљно?
    365 дана к $ 10 (500к карактера пердаи) = $ 3.650

требало би да имате врло велику форум који је зарадио више од $ 3.650 / година, и врло многим пост на преведен
    Ili srednje forum i zalihu vbet ne postavljajući prava, proverite moj konac previše хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тед-агаин.хтмл , Увек направите резервну копију и радите са сопственим ризик, живели

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Quote Оригиналли постед би tavenger5 View Post
    Трошкови зависе од Гоогле и Мицрософт, али можете смањити количину текста послате на превод.
    Да бисте смањили своје трошкове плаћају преводи погледајте овде.
    Najnovija verzija ima vBET novu opciju koja smanjuje troškove prevod: Не транслате број. Наћи ћете ову опцију у - AdminCP> vBET -> Prevod opcije.
    Такође проверите да ли имате добар сет кеша чист.
    Последњи изменио Marcin Kalak; 04-10-12 U 23:58.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •