Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 10

Тема: Бугс следеће надоградње:

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Default Бугс следеће надоградње:

Ја сам доживљава следеће мањих бугова следеће надоградњу на 3.3:

1. Добијате 404 грешке након подношења нову тему на страном језику (нит је још увек подноси, међутим) (тј., да су предузете да хттп://ввв.пентакфорумс.цом/404.пхп # пост886866)-можда постоји недостаје косу црту у преусмерени УРЛ адресе?

2. Преведено форуму УРЛ адресе забрљали. хттп://ввв.пентакфорумс.цом/форумс/да/сите-суггестионс-форум-хелп/??ф=3 се приказује када на форуму линк кликнуо, уместо хттп://ввв.пентакфорумс.цом/форумс/ ДА / сајт-предлоге-Форум-помоћ /

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Још једна грешка (који је био присутан у 3.2, као и): добијате 404 након покушаја да се ПаиПал-а плаћа претплату од преведена стране; форуму УРЛ адресе се додаје испред ПаиПал АПИ-ја УРЛ.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би moman View Post
    Ја сам доживљава следеће мањих бугова следеће надоградњу на 3.3:

1. Добијате 404 грешке након подношења нову тему на страном језику (нит је још увек подноси, међутим) (тј., да су предузете да Страница није пронађена - ПентакФорумс.цом)-Можда постоји недостаје смањи у преусмерени УРЛ адресе?

2. Преведено форуму УРЛ адресе забрљали. ПентакФорумс.цом се приказује када на форуму линк кликнуо, уместо ПентакФорумс.цом
    1. Да ли можете да нам пошаљете ХТМЛ код преусмеравања странице?

2. Да ли сте направили ажурирати у хтаццесс. Морате да уклоните индек.пхп од првог вБЕТ владавине. Како ја видим линкови су сломљена само на главној страни, тако да може бити разлог.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Још једна грешка (који је био присутан у 3.2, као и): добијате 404 након покушаја да се ПаиПал-а плаћа претплату од преведена стране; форуму УРЛ адресе се додаје испред ПаиПал АПИ-ја УРЛ.
    Отворите нову тему за то једно - то ће бити много лакше за руковање питања за нас А ако можете молим вас показати нам како изгледа то брокен линк. Хвала

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

1. Како то мислиш? Могу вам дати пријавите теста, ако желите да тестирате овакво понашање од предњег краја.

2. Верујем да јесу. Ово је мој хтаццесс фајл:

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Бумп. Ја бих ценим помоћ у посебно са првим питање, јер се вероватно нешто тривијално.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молим вас АМ ми овај тест налог за дата и реци где могу да се поруке теста / теме.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

1. Како то мислиш? Могу вам дати пријавите теста, ако желите да тестирате овакво понашање од предњег краја.

2. Верујем да јесу. Ово је мој хтаццесс фајл:
    1. Молим вас АМ ми то

2.Иоур. Хтаццесс фајл није у реду. Ви постоје правила која би требало да се користе само ван форуму директоријум (имајте на уму да вам је потребна одвојена хтаццесс фајл за то. У одредјени директоријум). Такође нисте оглас форум директоријум са правилима.

. Правила у хтаццесс фајл унутар директоријума форума би требало да изгледа овако:
    Code:
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Такође - да ли сте поставили ваш формулар директоријум у вБЕТ главне опције.

2. Такође, - сам је преместите у решавање проблема јер је изгледа једино конфигурацију питања без грешака.
    Последњи изменио vBET; 22-01-10 U 00:00.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Хтаццсс променила фиксне оба проблема.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Велики У случају других питања молимо вас да отварају нове теме