Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Приручник преводи: Како да уредите / преведе текст, да не унутар тела страници?

Default Приручник преводи: Како да уредите / преведе текст, да не унутар тела страници?

Здраво момци

Да бисте изменили / транслате ручно текст, тако изабрати и кликом на дугме Измени, унутар тела страну

Али, како да уредите текст који не унутар тела страници, као што су УРЛ, наслов, опис, кључне речи, итд?
    ако је потребно можемо директно мењати у пхпМиАдмин превише, само нас обавестите који сто и како

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У овом тренутку за преводи подржава само текст видљив на страници. Ми ћемо додати више функција за њега у будућности
    Ако желите да га промените у бази података, онда га има у табели чије име почиње од вбентерприсетранслатор_цацхе_
    Након тога имате у табели кода име језика (на који се преводи). за сваку лангиаге имате 3 табеле као што су:
    Code:
    vbenterprisetranslator_cache_pl
    vbenterprisetranslator_cache_medium_pl
    vbenterprisetranslator_cache_short_pl
    Преводи су ту подељени према дужини оригиналног текста.

Добри момци вести, ја већ имам трик да измените / преведе наслов странице, Мета опис, кључне речи мета

Трик је веома једноставна, само додајте / дуплирали насловна страна, мета опис, мета кључне речи, било где у телу страници превише, тако да можемо ручно да га мењати

рецимо само да додам испод кода у сховтхреад предлошку, пре кода краја тела </ тела>

<иф цондитион="$_РЕКУЕСТ['лангуаге'] И ис_мембер_оф($ббусеринфо, 6)">
    $ Тхреад [наслов] <иф цондитион="$пагенумбер> 1 "> - <пхрасе 1="$пагенумбер"> $ вбпхрасе [паге_к] </ фраза> </ ли> - $ вбоптионс [БЕНЦХфорум]
    <бр>

<иф цондитион="$пагенумбер> 1 "> <пхрасе 1="$пагенумбер"> $ вбпхрасе [паге_к] </ фраза> - </ ако> $ тхреадинфо [наслов] $ О форуму [титле_цлеан]
    <бр>

$ Тхреадинфо [Титле], $ [вбоптионс речи]
    <бр>
    </ Ли>

и већ у могућности да измените / приручник преведе наслове, Мета опис, кључне речи мета, у дну странице
    тхатс ит желим да поделим

али ја и даље не могу мењати / промените УРЛ, УРЛ увек није преведен, ако користите вБСЕО.
    Je promenljiva vbseo da trenutna strana url u uzorak je $_SERVER[_VBSEO URI] (Већ тражи ову променљиву у вбсео.цом пре)

Покушао сам да додам ово као горе трик:

$ _СЕРВЕР [ВБСЕО_УРИ]
    <бр>

или

хттп://домаин.цом/ $ _СЕРВЕР [ВБСЕО_УРИ]
    <бр>

или

хттп://домаин.цом/ес $ _СЕРВЕР [ВБСЕО_УРИ]
    <бр>
    променљива ради показује тренутни вБСЕО Паге УРЛ, и ја могу мењати за то и његов спашени,
    али нит УРЛ у адресно поље још увек није променио, већ је покушао поново учитате страницу или отворите преведену урл у телу, али и даље преусмери назад у оригиналној УРЛ

ако имате предлог како да урл преведено / промењен, молим вас дајте траг, да би ово савршено

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Преводи УРЛ нисте радили на тај начин, јер УРЛ адреса иде додатне трансформације које се не узимају у обзир за обичан текст и промене које долази као нормалан текст не пронађе у кешу.
    Радимо на побољшању предложио тебе. Молимо вас да будете стрпљиви. Ми нисмо у могућности да га опише као брзо решење - између осталог и због тога што се још увек развија.
    Хвала за ваше предлоге, ми би имали корист.
    Последњи изменио Marcin Kalak; 04-10-12 U 19:32.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •