Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Д ја сам изгубио

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    8

Default Д ја сам изгубио

Ја пуртцхасед вбет одавно престали да га користите, али из неког разлога не могу да се сетим. Сам одлучио да обнови своју лиценцу и инсталирати га поново само да би сазнали да се све мења, а ја нисам сигуран да сам то исправно инсталиран. Нисам имао сва подразумевана подешавања за превод јер ми је сада постоје таксе за неке, а ја не добија траанслатионс без обзира на заставу кликнем. Постоји ли још нешто треба да урадим? Ја сам у потрази, али тешко да пронађу информације Ја сам после

Мој форум је Дигисцрап форум

Хвала унапред
    Лисса

* Едит, имам преводе на посао након проналажења пост који је помогао, није превођење поруке када сам направити тест пост, иако то још трага за мене, осим ако је неко згодно да помогне

н / м сам деинсталира ово и још $ 30 долара у канализацију. Инструкције су сиромашни у најбоље и последња кап је закључило да су многе додатне групе додат који би учинили много више посла за мене са дозволама ПхотоПост инсталације. На крају сам одлучио да није вредно труда, извини
    Последњи изменио Lissa; 01-07-12 U 09:02.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Zdravo. vBET može da radi bez tih korisničkih grupa - samo je potrebno onemogućiti neke vBET dodatne komponente. Ako ste zainteresovani možemo vam poslati detalje

Такође, имајте на уму да су те групе аутоматски управља вБЕТ и само као додатни Корисничке групе, тако да се не мења све дозволе формира и друге корисничке групе корисника.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •