Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: вБЕТ сервер исправке

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default вБЕТ сервер исправке

Хелло.

Ми смо за време великих промена на серверу (као што креће ВПС и другима). Зато је наша форуму може бити нестабилна и оборе с времена на време.

У овом тренутку неки од радова су на нашој страни хостинг провајдера, тако да нисмо у стању да каже колико дуго ће трајати. Надамо се да ће бити брз. Ипак од провајдера ВПС има неки проблем који га је исправљање, јер последњих неколико дана.

Ми ћемо вас обавестити када ће радови бити учињено.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Коначно наш хостинг провајдер решен проблем

Quote Оригиналли постед би our VPS hosting provider
    Проблем је изазвао унутрашње етхернет интерфејсом који је аутоматски почела.
    У исто време почиње дхцлиент-сцрипт и преправи ресолв.цонф фајл са нетачних података.
    Онемогућити сам аутостарт за овај интерфејс и дхцлиент-скрипта не покреће превише.
    ВПС треба правилно радити.
    Надамо се да ће сада наш сервер ће бити стабилан. Извини за сва питања - за нас верују да је највећа бол

Ако сервер ће радити стабилно у наредних часова ћемо вратити производног процеса - ми смо скоро спремни за новим издањем

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Здраво. Јуче смо желели да направљених новим издањима вБЕТ4 и вБЕТ3, али изгледа да још увек имамо неких проблема са нашим хостинг провајдера ВПС - У овом тренутку сервера разбије редовно сваких 4 сата (са тачношћу 1 минут), што очигледно значи да је нешто у реду на ВПС нивоу (вероватно ауто бацкуп који не треба да се уради).

У овом тренутку ћемо одржати нова издања до ВПС сервер проблем ће бити решен. Морамо стабилан сервер да вам пружимо нашу подршку

Надам се да ће ускоро бити фиксиран - ми само пошаљите емаил на још једну нашу хостинг провајдера.

Извини за све невоље

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Данас у ноћи Наши ВПС ће бити поново премештена због хостинг провајдера питања. Форум неће бити доступан неко време. Извини за невоље.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

После неколико промена од стране особља ВПС наш сервер није срушио тачно 4 сата након покретања. Ми ћемо га посматрати наредних дана. Надамо питање је нестала

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •