Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 12 од 12

Тема: Погрешно кодирање у вБСЕО мета десцриптион садржај

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би krisp View Post
    Не прави разлику.

Нешто што се чини мало чудно:

сховтхреад изгледа овако:

Code:
    <meta name="description" content="xxx $thread[title] xxx" />
    <meta name="keywords" content="thread[title] $vboptions[keywords]" />

<title>$thread[title]<if condition="$pagenumber>1">
     - side $pagenumber</if></title>
    Ја убаци КСКСКС - ЈА донт видети ккк и $ нит [наслов] је наслов не садржај. Али, ако сам уклони линију онда мета-садржај линију дисапреарес уз прави опис Мета садржаја.
    Су се окренули сте на препис опис би вБуллетин - нећете видети наслов има само неки део садржаја.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би krisp View Post
    Овде је порука на енглеском језику на Данисх Форум: Классиск фарескиндсјакке

Opis sadržaja vbseo meta je ispravan u izvornom jeziku, ali sadrži pogrešan kodiranje za druge jezike kao što su švedski i poljski Козуцхем Цлассиц :

Code:
    <meta name="description" content="Szukam classic kożuchem. Myaa&gt; la ™, Å ¼ e Redford: Znaleziono Tych cha, Opaka ³ w w NY, ale nie Wiemer, co zrobić jakoÅ&gt; ci: http://www.rafelshearling.com/ Lefty myślę Redford: Found these guys w Nowym Jorku, ale mieć" />
    НБ вбентерприсетранслатор_инпост_транслате је изменио тако да садржи само $ преведен - наслов је у извор и садржај на енглеском језику са ланг = ср-ознаке око
    Исправљена. Ће бити укључене у 3.3.1

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •