Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Показују висок ЦПУ усаге у вбентерприсетранслатор_сео.пхп

Забрањен
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    17

Default Показују висок ЦПУ усаге у вбентерприсетранслатор_сео.пхп

Имам проблем. То показује висок ЦПУ усаге у вбентерприсетранслатор_сео.пхп. Шта ће бити решење за то. Молим вас за помоћ.

Можемо ли забранити ову вбентерприсетранслатор_сео.пхп у фајлу роботс.ткт? молим за помоћ.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Погледајте овде
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...бет-лоадс.хтмл

Kratkim rečima - ovo je opterećenje celog vašeg foruma ne samo vBET (ovaj fajl je samo prednji kontroler). Sutra će biti objavljen vBET 3.3.0 sa mnogo poboljšanja performansi. Postoji mnogo opcija u vBET-u koje možete da promenite da biste imali bolje performanse. Za detalje pogledajte tamo

Ја сам све ово и има унапређен

Сервер Лоад 17.50 (4 процесора)
    Меморија Половни 7,5%
    Пребаци Половни 0.00%
    Диск / дев / взфс (/) 12%

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Michael View Post
    Ја сам све ово и има унапређен

Сервер Лоад 17.50 (4 процесора)
    Меморија Половни 7,5%
    Пребаци Половни 0.00%
    Диск / дев / взфс (/) 12%
    Јер, оно што временски период је то израчунава? Сервери могу бити заузет с времена на време. Тако да је просечна вредност или можете једноставно хит у одређеном тренутку?
    Каква је ваша употреба ЦПУ-у%?
    Да ли ваше странице брзо приказују? Ако ваше странице приказује у прихватљивом времену онда немате проблем - шта год учитавања Сервер.

И најважније питање - да ли вБЕТ је изазива?

Прво - да ли проблем (ако постоји) није у другом месту - у примеру у ВБ оптимизације или у МиСКЛ коришћења. Форуму да добро ради у неким конфигурацији, али након достизања неком тренутку се чини да је потребно да се оптимизује СМФ и / или МиСКЛ.

Друго - како је то више пута помиње вБЕТ предузима акције само током превода. Нормална странице су генерисани коришћењем истих извора. Дакле, ако приметите додатне коришћење са вБЕТ то значи да добијате додатне саобраћаја на преведена страна. Дакле, вБЕТ није прављење спорије генерација вашег нормалног страница, нити узимање додатних средстава за њих. вБЕТ имати никакав утицај на на нормалне генерације страницама (само заставе додат). Добијате додатне саобраћаја који нисте имали пре-саобраћаја на преведена страна. А када имате више промета морате бити у стању да рукује.

Направили смо много оптимизацијама у вБЕТ 3.3.0 и вБЕТ је заиста веома брзо! Чак и да је, имајте на уму да никада неће превода је бесплатно ... То је напросто немогуће. Ми ћемо наставити да оптимизује вБЕТ у различитим аспектима и даље - морате бити у стању да обради ваше додатни саобраћај, чак и ако превод би без додатне ресурсе сте још увек добијају захтев који треба да се рукује.

Молим вас упоредите време генерације нормалне странице и преведена страницу која је већ била Цацхед - разлика је стварне трошкове превода.

Такође - да ли сте гледали на конац око вБЕТ проблема са перформансама? Да ли сте блокирали робота за није битно странице? Имајте на уму да роботи преузму значајан износ вашег сервера ресурса ако пузи много више страна у исто време. Блок за преведене календаре, корисник страница и тако даље. Детаље можете пронаћи овде:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...рформанце.хтмл

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •