Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: Превод заустављање након једног Апостроф

Default Превод заустављање након једног Апостроф

Покретање вБЕТ 2.4.1, ако изворни текст има један апостроф (') превод зауставља, а затим наставља превођење почевши следећем пасусу.

Тако, на пример, извор реченица би била:

Браон краве звоно зазвонио.

али преведени текст (у преведена језику) само показује:

Браон крава

и превод зауставља (оставља бели простор), све док следећи пасус.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала за ноту - ми ћемо провери и исправи га

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Провери и ништа слично се дешава на нашој страни. Пошаљите нам тачан УРЛ за нит, где можемо видети и показати која казна неће бити сломљен након превод.

Ја ћу АМ вам тражене информације. Хвала

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Naљao sam razlog i ovo nije vBET krivica. To je PHP greška na vašem serveru (na našem se to ne dešava i niko drugi ne tvrdi o tome). Na funkciji servera ицонв ima grešku - to je razlog sečenja teksta. vBET čini sve prikladnim i tekst je pun dok ga ponovo ne kodi ikonodi - ova funkcija (koja je PHP native) na vašem serveru vraća isečeni tekst.

Да бисте решили ово имате да погледате решења у ПХП-у. Можда неке конфигурације. Маие упдате за друга књига о ПХП верзију.

Default Проблем решен!

Да, у праву сте. То је оно што смо радили и фиксне наше питање. Ми смо ради ПХП-5.2.6. Потпуно чисту инсталацију (инсталира од стране наших ИСП). После читања ваше анализе смо почели да решите наш сервер. Први корак смо је потребно да инсталирате алатке за развој и, без икаквог другог, одмах преводе почео да ради! Дакле, хвала вам за помоћ нас изолују овај проблем!

Забрањен
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    1

тесеккурлер ..

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове