Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Куповина питања / инсталација

Забрањен
    Регистрован
    Мај 2012
    Поруке
    1

Default Куповина питања / инсталација

Здраво, ја сам релативно нова на вБуллетин и МОДС, па имам неколико питања.

Желео бих да се купи овај плугин / адд-он, али желим да се уверите да је још тренутно подржана у потпуности. Пријатељ купио ово за свој сајт, али он није добио активациони код за то је потребно да раде. Он је такође покушао Контактирајте подршку неколико пута, али није добио никакву помоћ.

Желео бих да купи ово, јер је то најбољи преводилац сам видео, али не желе да имају било какве проблеме инсталације. Ја бих купити подршку инсталацију са додатком, тако да можете инсталирати за мене са правилним код потребан за активацију.

Могу ли да питам зашто и мој пријатељ не може да се добија никакву подршку за активацију свог питању? Он не може да пронађе своју шифру, а послат је неколико пута да га добије. Он је такође покушао да поруке на овом форуму, али његове поруке се не приказују овде. Ја бих веома волео да добије овај плугин инсталиран ускоро на мом форуму, тако да ваш одговор је веома цењена.

Хвала.
    Фернандо

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи
    Ако купите Инсталлатион Сервице ћемо урадити целу инсталацију уместо вас - Тако да не морате да бринете о сервису инсталација.

О свом пријатељу питању. Ми радимо све само подршку нашем форуму - и сваког новог корисника је порука треба да буде уређен, тако да није видела своју функцију тек након што га је написао. Ми одговори на сваки пост у најкраћем могућем року.

Овде је тема где сличне ситуације је досло (можда је ово вашег пријатеља порука) КЛИКНИТЕ - Као што можете да се покушали смо да помогнемо, али нема одговора од корисника

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Феб 2014
    Поруке
    1

Text automatically translated from: Italian to: Serbian
    Translated text
    здраво, колико времена вам је потребно за вас да инсталирате и активирате производ? Треба само 5 језика, енглески, француски, немачки, шпански и португалски, за друге језике нису заинтересовани у то време.
    Поред тога, ви се питате да ли сте направили чак и активирање бесплатно АПИ, јер не знамо како да активирате ове производе.
    хвала
    Original text

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би fernando View Post
    Желео бих да се купи овај плугин / адд-он, али желим да се уверите да је још тренутно подржана у потпуности. Пријатељ купио ово за свој сајт, али он није добио активациони код за то је потребно да раде. Он је такође покушао Контактирајте подршку неколико пута, али није добио никакву помоћ.
    Priča vas je napisao je varka. I to je lako da prizna za nas da vam je obmanuti, jer Aktivacioni kod (licenca kod) je na raspolaganju za svakog potrošača na download stranici blizini download link. Tako vaš prijatelj je da vidi da on preuzeti proizvod.
    I nije tačno da svako vaše korisnike nije pomoć ikada. Mi smo se uvek kao odgovor na mjesta na ovom forumu i možete da proverite to sebi samo idu konac za konac.

Tako da pojasni - podržavamo VBET i imate ovaj forum će vam pomoći.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Alex69 View Post
    Text automatically translated from: Italian to: Serbian
    Translated text
    здраво, колико времена вам је потребно за вас да инсталирате и активирате производ? Треба само 5 језика, енглески, француски, немачки, шпански и португалски, за друге језике нису заинтересовани у то време.
    Поред тога, ви се питате да ли сте направили чак и активирање бесплатно АПИ, јер не знамо како да активирате ове производе.
    хвала
    Original text
    Instalacija je lak - samo slanje fajlova na server i proizvoda.xml za administrativne CP. Još uvek ste na telefonu vbet. Potrebne opcije su opisane u pročitajme fajl.
    Последњи изменио vBET; 11-03-14 U 12:41.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •