Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Како да искључите вБЕТ и држе преводе?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default Како да искључите вБЕТ и држе преводе?

Здраво може неко да ми каже како да искључите вбет али имајте све преводе него постове Враћање? Имам наменски сервер 2.6ГХз 12МБ кеш *** Рам и даље је висока оптерећења, а понекад и превише, ја сам урадио све Оптимизујући тај је постављен око али је направио малу разлику, једини начин да се смањи сада ће бити да блокирају претраживаче који би наравно значило смрт наше заједнице.

Дакле, оно што желим да урадите је да се вратим само да користи вБСЕО али имајте све преводе имам до сада. Може ли неко савет молим вас?

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи
    вБЕТ не подржава не превођење нове поруке. Можете покушати да продужи густ кеш ТТЛ, то ће утицати на процес са мање користи, али садржај за госте неће бити на дан.
    Ја сам време одзива тест из вебситепулсе.цом и оригиналних ауторских страници је: 1.018, а за преведена (као гост) 1.151, па можда бисмо могли размотрити поссиблие други разлог зашто форуму ради тако спорије.
    Последњи изменио r.dziadusz; 15-04-12 U 12:49.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Здраво је жао нисам била назад на ово раније, али већина времена када покушам ваш сајт њена доле.

Мој сајт не ради споро, оно што ја кажем је оптерећење је висок, увек када имам вбет у употреби, ако се вратим на вБСЕО као стандард оптерећење падне, ја сам се преселио на серверу који сада има * *** Рам и 3.2ГХз процесор (Куад Цоре).

Ono što sam pitao je da li uopšte treba da se zaustavi prevođenje, ali zadrži prevode koji su već u kešu i bazi podataka, kako bi ljudi mogli još da posete ввв.мисите.цом / фр / митхреад_цонтент.хтмл и погледајте француски превод који сам већ за њу.

Превођење постаје прескупа, и Гоогле и Мицрософт су сада плаћа преводе, нема превише од Апертиум и оптерећења сервера. Зато је, за сада бих волео да га искључите из даљег превођења, али и даље омогућити корисницима да виде већ преведен садржај, ја разумем да "неће бити нове преведен садржај, а преводи ће бити стар, али као садржај сваког преведених порука не мења (корисници не можете мењати своје поруке), нема проблема.

Поздрав,
    Симон

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Ono što sam pitao je da li uopšte treba da se zaustavi prevođenje, ali zadrži prevode koji su već u kešu i bazi podataka, kako bi ljudi mogli još da posete ввв.мисите.цом / фр / митхреад_цонтент.хтмл и погледајте француски превод који сам већ за њу.
    U vBET ne postoje takve opcije. Ali ako želite samo da prestanete da prevodite nove objave-bez menjanja vas forum-efikasnost-samo uklonite sve ključeve/prijave, itd adminCP-> vBET-> dobavljači prevodilačkih usluga - ako nema provajdera neće biti novih prevoda ali će vBET koristiti stare prevode jednom prevedene postove

Члан
    Регистрован
    Јул 2012
    Локација
    Атланта
    Поруке
    39

Покушајте балансирање оптерећења ... Користите два сервера. ЦДН може превише помоћи.

Плус умањити, а користи кеширање програма да омогући кеш прегледача за недељу дана.
    Опцоде кеширање преко мемцацхе је најбоља опција, јер можете да заједно замаглити више сервера, али АПЦ је још једна добра опција

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •