Хи
Можете ли молим вас опишите ваш проблем мало више специфиц, ја не могу у потпуности вас разумем
???? Zašto ne razumem? Kao što sam rekao sam kupila branding slobodan primjerak vBet, ali da to nije! To pokazuje 'Zahvaljujući vBET 3.5.4 možete uživati u automatski prevodi' -> ВоВ форум | ВоВ ФАИРПЛАИ Провајдер форум Желим да га уклоните!
Последњи изменио vBET; 14-04-12 U 10:56. Разлог: ББЦоде корекција
Рекли сте
Trenutno vbet ima različite verzije za brandingfree, tako da bi mogao da te molim vas recite mi da li vam je siguran youve' naći ispraviti jedan?Молимо вас пошаљите ми нова упутства како да уклоните, на стари посао доенст ...
И донт разумем вас.
Молимо Вас да погледате на мом рачуну.
SAM kupila vbet sa BRANDING.
Сам преузети и инсталирати "вБЕТ354БФ.зип", али наш форум није брендинг бесплатно, КАКО ДА УКЛОНИ обавештење о ауторским правима?
Hi. Molimo vas da uljudan - zaista ne postoji razlog da vrisak. Znam da nije Radek ne razume te u prvi put, ali kada pročitate vaše prvi post možete naći da to i nije bilo jasno da li želite da ukloni - vbet, branding? ... SAM razumio, ali još uvek nije bilo savršeno jasno i Radek jednostavno vam to šta mislite.
После тога је вас упознао на љубазан начин, да постоји други пакет за брендирање бесплатно и једноставно можете само преузети и инсталирати га поново. Није имао никакве информације пре него што од вас да сте већ то урадио.
Дакле, молим - без сцреаминг Да - ми видимо да имате слободан брендирање Наше особље има ову информацију прикључен на сваку вашу поруку. Ја само идем да проверите на нашем ФТП нема БФ пакет је у реду, или постоји нека грешка у њему. Ја ћу вам дати решење у неколико минута након што га провере
Хи
Заиста је било грешка у издању БФ - преузмите га поново и слање нових датотека на вашем серверу.
Извините на труду. Молимо Вас да потврдите да ли је проблем решен.
Донт гет ме вронг, ја нисам био вришти, само желим да буде јасно шта желим ... његов рад сада потребно само 5 дана :-/
Хвала аниваи!