Мислим да кад немам преводилачке услуга доступних само добити празан пост од члана користећи га. То је када сам на "Схов оригинални текст за корисника" постављен на не показују![]()
Мислим да кад немам преводилачке услуга доступних само добити празан пост од члана користећи га. То је када сам на "Схов оригинални текст за корисника" постављен на не показују![]()
Последњи изменио DirtRider; 09-04-12 U 09:44.
Ја ћу га проверити. Такође, молимо Вас реците ми да ли "Прикажи оригинални текст за корисника" укључено ће бланко порука појављује?
Такође имајте на уму да то може бити погрешно, али цоусед провајдер тајна / ИД / АПИ кеи
Па ако имам Прикажи оригинал текст за корисника сету на то онда да ће показати оригинални текст. Ствар је онда имати пост у теми која није на енглеском језику и то бива игнорисана. АПИ тастери изгледа да раде када су преводилачких услуга су на располагању.
У реду, не брините о томе више са текућим проблемима Имам овом модификацијом сада сам избрисао, што васт новца овај испоставило се да је![]()
Последњи изменио DirtRider; 11-04-12 U 08:12.
Као што сте добили у одговору у овом тхреад - Наше особље проверава питање.
Не могу да репродукују овај проблем на мојој пробној форуму. Молим вас покажи ми урл са примером где је "празна" порука, и ако приступ сте ме пошаље још воркиг бих да проверите на месту
Извини ја не могу јер сам уклонио ову мод из мог сајта сада као што нам је даје превише питања.
1. Празна порука када текста провајдер није био доступан (Подешавање да се не покаже оригинал текст)
2. Пост на другим језицима поред подразумевано када текста провајдер није био доступан (прикажи оригинал Подешавања текст) Ово је изазвало збуњеност, као на енглеском чланови нису могли да схвате поруку и да ће их игнорисати.
3. Форум успоравања доле десно када текста провајдер није био доступан, форум чланова жалили да то није била прихватљива на овим спорим брзинама.
Као што сам рекао не могу да репродукују овај проблем па ако не вБЕТ је инсталиран и зато не можете да ми покажете ову грешку у "акција" је немогуће за мене да проверите шта је пошло наопако.
Дозволите ми да га проверите на вашем ФТП-а.
Последњи изменио r.dziadusz; 14-04-12 U 16:34.
Без одговора па ми је потребно да затворите овај тхреад. Ако имате још питања у вези са овим нит ћу га отворите други пут Молимо вас да напишете нови.