Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 9 од 9

Тема: Празне Поруке

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    21

Default Празне Поруке

Мислим да кад немам преводилачке услуга доступних само добити празан пост од члана користећи га. То је када сам на "Схов оригинални текст за корисника" постављен на не показују
    Последњи изменио DirtRider; 09-04-12 U 09:44.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Ја ћу га проверити. Такође, молимо Вас реците ми да ли "Прикажи оригинални текст за корисника" укључено ће бланко порука појављује?
    Такође имајте на уму да то може бити погрешно, али цоусед провајдер тајна / ИД / АПИ кеи

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    21

Па ако имам Прикажи оригинал текст за корисника сету на то онда да ће показати оригинални текст. Ствар је онда имати пост у теми која није на енглеском језику и то бива игнорисана. АПИ тастери изгледа да раде када су преводилачких услуга су на располагању.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    21

У реду, не брините о томе више са текућим проблемима Имам овом модификацијом сада сам избрисао, што васт новца овај испоставило се да је
    Последњи изменио DirtRider; 11-04-12 U 08:12.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Као што сте добили у одговору у овом тхреад - Наше особље проверава питање.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Не могу да репродукују овај проблем на мојој пробној форуму. Молим вас покажи ми урл са примером где је "празна" порука, и ако приступ сте ме пошаље још воркиг бих да проверите на месту

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    21

Извини ја не могу јер сам уклонио ову мод из мог сајта сада као што нам је даје превише питања.

1. Празна порука када текста провајдер није био доступан (Подешавање да се не покаже оригинал текст)
    2. Пост на другим језицима поред подразумевано када текста провајдер није био доступан (прикажи оригинал Подешавања текст) Ово је изазвало збуњеност, као на енглеском чланови нису могли да схвате поруку и да ће их игнорисати.
    3. Форум успоравања доле десно када текста провајдер није био доступан, форум чланова жалили да то није била прихватљива на овим спорим брзинама.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Као што сам рекао не могу да репродукују овај проблем па ако не вБЕТ је инсталиран и зато не можете да ми покажете ову грешку у "акција" је немогуће за мене да проверите шта је пошло наопако.
    Дозволите ми да га проверите на вашем ФТП-а.
    Последњи изменио r.dziadusz; 14-04-12 U 16:34.

У пензији;)
    Регистрован
    Јун 2012
    Поруке
    14

Без одговора па ми је потребно да затворите овај тхреад. Ако имате још питања у вези са овим нит ћу га отворите други пут Молимо вас да напишете нови.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •