Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Ова порука је написана у шпанско-Цастилиан

Забрањен
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3

Smile Ова порука је написана у шпанско-Цастилиан

Text automatically translated from: Spanish to: Serbian
    Translated text
    Поздрав свима, истина је да ми привлачи ово мод да видим да ли плаћа верзија долази са подршком, а пошто сам овде, јер је у тренутној верзији Гоогле Ситемап увек ми даје грешке и упозорења? креира датотеку са више од 1.000.000 УРЛ уместо подељен 20.000 УРЛ адреса попут других, поздрав пријатељи.
    Original text

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

То би требало да дели част параметар. То се на нашој страни. Проверите да ли сте подесили додатне код на правом месту. Гоогле може да такође не, јер мапа тежине превише - тако скуп нижу вредност за мак УРЛ адресе у Ситемап.

Забрањен
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3

Thumbs up

Text automatically translated from: Spanish to: Serbian
    Translated text
    Параметри сам прегледао и тачни, мора да буде Гоогле проблем, али видим да Гоогле има нормалне проблеме, јер то ствара датотеке је веома велики, ако не и да се јасно, ставио сам узорак слике:
    Original text

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Како ја видим на слици наредног дана било је ОК. Тако сте сигурни да проблем и даље постоји? То може бити историјска порука.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •