Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 11

Тема: Гоогле АПИ-ја по коју цену

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    21

Default Гоогле АПИ-ја по коју цену

Управо сам инсталирала овај производ и видети да Гоогле је плаћени сервис. Ја видети то је оно што они цитирају као трошак.

Усаге таксе:

Превод:
    $ 20 по 1 М знакова текста, где су трошкови прилагођеним сразмерно броју карактера заправо пружају.
    Откривање језика:
    $ 20 по 1 М знакова текста, где су трошкови прилагођеним сразмерно броју карактера заправо пружају.
    Ствар је у томе немам појма шта то може да покрене у месецно па ако неко може да ми дају идеју о томе шта они плаћају месечно да ће бити цењена. Знам да ће то бити зависи од саобраћаја на вашем сајту и да ће варирати од сајта до сајта, али ми стварно треба неки тип репер за ово Ако је могуће можда би такође указују шта тип саобраћаја ваш сајт има или једноставно поставите линк ка вашем сајту, а ја ћу покушати и упоредите га мом форуму

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    21

Ја сам још увек покушавам да нађем неки одговор на овом једном

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    21

Не брините о томе, као што сам уклонио овај мод са мог сајта

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Изгледа да наши корисници не желе да деле о својим трошкове превода. Као што је написао у првом пост Гоогле јасно описује трошкове. Такође, Мицрософт вам даје бесплатну превод (са месечним границама, али слободних) и ми смо само о томе да ослободи нову верзију која ће омогућити ручне преводима

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    21

Да, они не само да не дају нам никакву идеју шта то може да дође до на крају месеца

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Ако сте поставили своје границе, превод АПИ неће учинити било превише цитиране преводе. Делује као што је сада у слободном преводу Мицрософт АПИ ако користите све 2М знакове АПИ само зауставља превођење

Text automatically translated from: German to: Serbian
    Translated text
    Поздрав,
    мој форум има око 175.000 поруке и 25.000 предмета, ја превести на енглеском и француском језику. Први дан потроши око 1,5 милиона евра, или готово 20 долара. Уколико постоји интересовање могу овде наставити тако касније.
    Original text

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи
    Molimo vas da vBET ne keši podatke, tako da nakon nekoliko dana vaša količina zahteva za prevođenje može pasti. Takođe besplatno Microsoft putem azure vam omogućava besplatno prevođenje 2m znakova

Text automatically translated from: German to: Serbian
    Translated text
    Знам. Ја не жалим тачку.
    Original text

Транслате АПИ: Превод
    Карактер Цоунт
    Дневни квота: 2М
    28-дана укупно: 21.03М
    Транслате АПИ Карактери 19,82 М 396,30 УСД
    Последњи изменио r.dziadusz; 07-05-12 U 21:57.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •