I stalno ih dobijam svakodnevno i samo kada se instalira vbet. Razmišljam da uklonim plaćenu verziju zbog ovoga pošto naš server to stvarno ne može da podnese a tek smo nadogradili sa vps na 2gb ram semi dedicated![]()
I stalno ih dobijam svakodnevno i samo kada se instalira vbet. Razmišljam da uklonim plaćenu verziju zbog ovoga pošto naš server to stvarno ne može da podnese a tek smo nadogradili sa vps na 2gb ram semi dedicated![]()
Kao što je i najavljeno - ove nedelje će biti objavljen vBET 3.3.0 sa mnogo poboljšanja performansiТакође, молимо Вас да проверите своју конфигурацију да обезбеди најбоље перформансе за:
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...рформанце.хтмл
Ми смо већ ти је дао ту информацију. Ми смо свесни својих проблема и ми чак пребацио 3.3.0 издање да буде брже. Не морате да нас подсети о томеМолимо Вас да проверите конфигурацију и сачекајте 3.3.0 издање
Уколико нисте у могућности да чекају до недеље, онда је довољно да привремено искључите мод док исправка ће бити урађено.
Искрено се надам да је побољшањеHvala vbet!
О, да постојиОвде су побољшања која смо већ направили у 3.3.0 (и још увек има листу за наредну оне за нова издања):
- Нови кеш система (узимање мање простора, брже за све операције)
- Побољшана превод алгоритам
- Употреба меморије оптимизацију (брже низове Релеасе)
- Брже превод праћење и заставе УРЛ-ове генерације
- Редирекција побољшање перформанси (престао страна процена након слања преусмеравање заглавља)
- Побољшање перформанси за "Увек веруј корисник" стратегија за откривања језика
- Побољшање перформанси за нове преводе (нови кеш параметар "Заустави брине к неуспеха")
- Многи мали оптимизацијом кода
- Наслови су узети игноришу серије
- Оптимизовано заставе (преко 60% мање фајлове сличног квалитета)
![]()