Опет, чудне ствари се дешавају да ме у Гоогле. Раније, команда сајт: ... Имао сам 150.000 резултате, а сада одједном 24.600. И тако ја сумњате да је ово преводилац треба, нарочито, преведена УРЛ адресе. Ја заснивају своје сумње о томе да заставе су скривени везе са теме, али не у облику као што су, на пример, имам тему: ... /лутрије-лиге-пес-2010-ПЦ-23209.хтмл везу под заставом указује на тему: ... /ср/.../лутрије-лиге-пес-2010-ПЦ-23209.хтмл и заиста долази на неку другу адресу: ... /ср/.../Рандом-лиге-пес-2010-ПЦ-23209.хтмл Насумично прегледате резултате на Гоогле-у и буквално не постоји форуму тему на другом језику. Ови форуми, ознаке, странице вбцмпс, али не и тему. Нормално трагедија. Може вам донети мене је то - можда - погрешан разлог? или Могу ли да онемогућите превод УРЛ адресу, или - што би било много боље - начин да кажем да су заставе исте адресе које се налазе на страници. Znowu dziwne rzeczy dzieją mi się w google. Wcześniej na polecenie site:... miałem 150.000 wyników, a teraz raptem 24.600. I tak podejrzewam, że winny temu jest translator, a w szczególności tłumaczone adresy url. Swoje podejrzenia opieram na tym, że pod flagami są ukryte linki do tematów, ale nie w takiej postaci jakimi są np. mam temat: .../losowanie-lig-pes-2010-pc-23209.html link pod flagą wskazuje na temat: .../en/.../losowanie-lig-pes-2010-pc-23209.html a tak naprawdę wchodzi się na inny adres: .../en/.../random-lig-pes-2010-pc-23209.html Wyrywkowo przeglądałem wyniki na google i nie ma dosłownie żadnego tematu z forum w innym języku. Są fora, tagi, strony vbcmps, ale żadnego tematu. Normalnie tragedia. Czy mógłbyś mnie wyprowadzić z tego - być może - błędnego rozumowania? lub Czy można wyłączyć tłumaczenie adresów url, albo - co byłoby zdecydowanie lepsze - zdradzić sposób na to, żeby pod flagami znajdowały się takie same adresy, jakie są po załadowaniu strony.
Погледај Таг цлоуд
Правила Форума