Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 15

Тема: Од задње надоградња вБЕТ сервера пријављује прекомерну употребу средстава по вБЕТ

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default Од задње надоградња вБЕТ сервера пријављује прекомерну употребу средстава по вБЕТ

Hi od nadogradnju na najnoviju vbet sinoć je server je sada izveštavanje prekomerne upotrebe sredstva vbet
    Време: Уто Јан 21 13:02:15 +0000 2012
    Рачун: кккккк
    Извор: Процес време
    Екцеедед: 65324> 1800 (секунди)
    Екецутабле: / уср / бин / пхп
    Командна линија: / уср / бин / пхп
    / Ксккк / кккккк / публиц_хтмл / Форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
    ПИД: 28614
    Убијен: Не
    Идем на стотине њих, може ли неко ради на оптимизацији кода или нешто слично??

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Радимо на оптимализација у сваком разлога; асе

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Разумем то, али најновији је горе за оптерећење од оног претходног, то је убиство мог сервера!

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Нисмо никакав учинак промене исправке. Ми смо само додати нови провајдер превођења, са истом алгори

Такође оно што видите је:
    Svoje ne vbenterprisetranslator_seo.php koji traje čitav vaš resursa - da je čitav vaš forum, jer svaki forum zahtev odlazi preko vbenterprisetranslator_seo.php koji samo postavlja nekoliko varijable za vbseo.php i uključuje zaista traži resursa. Postavite vaš ceo forum saobraćaju u ovoj datoteci od strane vašeg .htaccess datoteke. Tako da nema problem sa fajl na sve - to je vaš ceo forum potrošnju. Ako je više opis u ovoj oblasti neophodno je - molimo vas otvoriti novi konac za to ili pronaći već postojećih. Jedno pitanje po jedan konac

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Da li možete da prethodnu verziju vbet na raspolaganju za mene tako da sam može da svede i vide da li je opterećenja subsides onda molimo vas?

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

АМ сендед проверите инбок

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Хвала! Ће инсталирати касније данас и сутра поново постављати након прегледања Север статистика

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Нажалост, мој сајт је ВБ3, мислим да сте добили пакет је за ВБ4.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

О извини ја то урадим поново

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Ок, нисам вратио писати одмах јер сам хтео да будем сигуран, али претходна верзија није учитава сервера упола колико најновију верзију, да ли мислите најновија верзија можда морати гледа да види зашто?

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •