Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 8 од 8

Тема: ВБЕТ В4.4.6 ствара корисничке групе?

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto

Default ВБЕТ В4.4.6 ствара корисничке групе?

Трчим вБуллетин 3.8.6 користите прилагођену кожу. Само додаци који су живи су:

НВО - Аутоматски Медији Ембедер
    Нова тема Обавештење
    Пост Тханк Иоу Пијук
    СМФ блог
    и наш сопствени Вебкеи Аутентикација адд-у

Пажљиво сам пратио упутства за инсталацију за В4.4.6 и направио га до тачке где сам потребан да га конфигуришете. Систем се користи да се успешно ВБЕТ о томе, али сам морао да га уклони после наилази овај вишеструко Корисничке групе проблема. Након инсталације, корисници су почели да се жале да је систем био доле ... порука о грешци (Жао ми је, ја га немам) је указао на ВБЕТ, па сам онемогућен ВБЕТ фигуринг бих завршити кораке конфигурисање и поново је активиран.

У овом тренутку, приметио сам да је додатна групе створени су на мом систему, један за сваки језик. Шт?

Мора да нешто недостаје. Последњи пут када сам покушао ажурирање ВБЕТ, налетео сам на истом вишеструке Усергроуп питању. То је неколико месеци од ВБЕТ радили на мом систему. Да ли уговор са вама да га инсталирате, или сам ја нешто пропустио?

Ја га уклонио из мог система, све је поново покренут у реду (албиет без ВБЕТ).

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

У овом тренутку, приметио сам да су додатни групе израђена на мом систему, један за сваки језик. Шт?
    Ако они нису у одвојеним низова у вашем СКЛ, а ако је само један за сваки језик је у реду. вБЕТ га ствара, како би се корисницима у групи истом подразумеваном језику. Такође, ако имате било каквих проблема током вашег превода ћу бити срећан да вам помогне и одговори на свако питање

Quote Оригиналли постед би r.dziadusz View Post
    Ако они нису у одвојеним низова у вашем СКЛ, а ако је само један за сваки језик је у реду. вБЕТ га ствара, како би се корисницима у групи истом подразумеваном језику. Такође, ако имате било каквих проблема током вашег превода ћу бити срећан да вам помогне и одговори на свако питање
    Један корисничкој се креира за сваки језик (је то нешто ново Додавање 50 корисничких није цоол?) Немам појма шта одвојени низ у СКЛ је, жао! Када сам први пут инсталиран ВБЕТ пре више година, то се није догодило. ВБЕТ само инсталиран и радио савршено. Сада имам ђавола у време добијања га назад на системској :-).

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

у вашој админцп -> усегроуп изгледа овако:
    Подразумевани језик: Албански
    ?
    Као што сам рекао сада вБЕТ ствара раздваја групе корисника. Ако ваш форум ради спорије се могло цоусед другим стварима, такође, прочитајте овај пост:
    клик

у вашој админцп -> усегроуп изгледа овако:?
    Као што сам рекао сада вБЕТ ствара раздваја групе корисника. Ако ваш форум ради спорије се могло цоусед другим стварима, такође, прочитајте овај пост:
    клик
    Дакле, ако је мој форум подржава 50 језика, могу да очекујем да видим * 50 * додатне групе створио?

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Да можете, али су створена да би се наш рад производ брже.

Да можете, али су створена да би се наш рад производ брже.
    Тако сте направили 50 + корисничких на мом форуму да ВБЕТ брже!? али могу да их обришете, и види ВБЕТ покренете мало спорије?! ... и сви они ће само бити поново креирана током наредне надоградње!?

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Да ће бити рецреатеед у свакој исправци.
    Такође можете покушати да урадите уклоните све од њих, али морате да искључите овај додатак: усердата_пресаве и ако желите да деинсталирате вБЕТ ћете недд додатне промене у:

укључује \\ вбентерприсетранслатор_фунцтионс_усергроупс.пхп

наћи линију:

фунцтион () {вбет_ремовеДефаултЛангуагеГроупс
    и уклони сав садржај ове функције

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •