како наслов каже. "Користи Гоогле САМО" подешен на не
како наслов каже. "Користи Гоогле САМО" подешен на не
Треба напоменути да ниједан други провајдери су доступни у овом тренутку, јер претпостављам да дневни максимум је достигнут. Гоогле је на располагању, али није била означена као таква.
Молимо покрените тестове за Гоогле. Ти га у:
вБЕТ преузете датотеке -> урадити-не-уплоад -> тоолс -> гооглеапив2тест.пхп
Ставите га у вас фолдер форуму корена и покажи ми резултате
Полазећи превод тест за Гоогле АПИ в2
Резултат тестирања: {"грешка": {"грешке": [{"домаин": "усагеЛимитс", "разлог": "аццессНотЦонфигуред", "порука": "Приступ Није конфигурисано"}], "цоде": 403, " Порука ":" Приступ Није конфигурисано "}}
Тест грешка:
Веза време (мс): 502,209960938
Што је чудно, јер ја нисам променио поставке у Гоогле АПИ конзоли
Прво:
Да ваш превод Гоогле АПИ В2 радили пре грешке аццуред, или није упалило од поцетка?
Ако се користи за рад, ми ћемо морати да се обратите Гоогле услугу ако не, молим вас прво проверите:
-Да ли је наплата омогућен преко АПИ конзолу
-Ако сте исправно конфигурисан вБЕТ
Такође сам пронашао још могуће решење:
Можете да покушате да га искључите ито је да сам ван и преводилац АПИ услуге само
- Гоогле транслате в2 АПИ радила у реду пре мог последњег надоградње на најновију верзију
- Обрачун је омогућено
- АПИ кључ и све утакмице у вБЕТ, нема другу опцију осим да користите Гоогле само су промењене
- Ја сам покушао да окрене АПИ и искључивање
Па ок, ја ћу писати Гоогле у ваше име, или желите да га уради по свом?
Ако бисте могли да урадите, то би било сјајно. Дозволите ми да знам да ли вам је потребна било коју другу информацију.
Пошта сендед чекају одговор
Претходно сам написао поруку на Гоогле групи и изгледа као да неко из Гоогле-а је фиксна. Проблем решен!