Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 11

Тема: вБЕТ НЕ треба да буду повезани на овај сервер форума!

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default вБЕТ НЕ треба да буду повезани на овај сервер форума!

Здраво, током последња 24 сата моја употребе од складиштење нагло ван контроле и да је пао на једну ствар!, Грешка дневник је попуњен са овим
    ПХП Варнинг: стрпос () [<а хреф='фунцтион.стрпос'> фунцтион.стрпос </>]: Оффсет није садржан у низу у / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / Форумз / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс.пхп на линији 398
    Imao sam ih mnogo hiljada (ukupno 25GB!) i izgleda da je sve to posledica toga što nisam mogao da kontaktiram VBET-ovaj server!

Ово није истакао приликом куповине да наш сервер мора да буде у стању да твој контактирати у сваком тренутку!, Ваш сервер је пао и тако је софтвер (модифицатио) који сам купио од тебе, да ли постоји стварна потреба да се буде вБЕТ стално у контакту са својим сервером?

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Ја ћу покушати да провери на мој тест форум. Такође, можете ли да нам опишете ми корак по корак шта би урадио раније грешке појавио?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Једноставно, били они грешке појављују у мом грешком пријавили СВЕ време ваш сајт био доле јуче, када је ваш сајт вратио до грешака заустављено или успорено, и сада имају само неколико хиљада њих су данас (17МБ)
    Quote Оригиналли постед би thecodecage.com error log
    [03-Оцт-2012 13:20:48] ПХП Варнинг: стрпос () [<а хреф='фунцтион.стрпос'> фунцтион.стрпос </>]: Оффсет није садржан у низу ин / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / Форумз / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс.пхп на линији 398
    , Форум је нормално функционише никаквих проблема или грешке осим оних за пуњење моју грешку дневник.

Дакле никакви кораци да се поново створи!

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

vBET ne zahteva vezu sa našim serverom da bi se napravio prevod itd. Stoga je nemoguće da naš prekid pada utiče na vaš forum. Ono što je moguće je da naš vBET server i vaš server pate od veoma istog problema. Naš server je bio u padu više od dana, vaš vam je dao mnogo grešaka u evidenciji. Trenutno je teško pogoditi šta ga je prouzrokovalo, i , što je još važnije, predvideti - ne znamo koja greška servera internih provajdera može da se pojavi

Да ли је овај дневник и даље постоје? Ако да могу подесити неке дневнике и провере шта се дешава.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Имате форум роот приступ, дневник излази (и то јасно свакодневно!) И сада има преко 2ГБ уноса свих из вБЕТ, можете да избришете датотеку, направите још једну празну, а затим да редовно проверавате назад за грешке, као 2ГБ неће отворити у серверу и имаћете проблема отварања на вашем рачунару.

ЕДИТ: морам да кажем да је мој сервер није био доле у месецима (било је неких 500 грешке, али су тренутна и ја их изазвао када се мења једна од мојих додатака).

Грешка лог се налази у / публиц_хтмл / Форумз / еррор_лог
    Последњи изменио Simon Lloyd; 05-02-12 U 20:14.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Тренутно сам сакрити ово упозорење не би пада \\ униште свој форум. Сада сам провере зашто се појави. Такође, не можете поново ову грешку
    Променио сам ову линију
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    У овој линији:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Здраво, свако даље са овим питањем, или зашто је извештавање проблем?

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Највероватније, када је у једној од провајдера има неку интерну грешку (ово је један који се срушио и наш сервер) створе неку чудну оутуп транлатион који је почео бескрајну петљу - то би објаснило зашто у не утиче на вашем серверу - као што сте рекли Форум је радио добро . Поново прегледајте своје грешке фајл је без овог упозорења - или си га само еррасед?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Нисам измените дневник грешака на све, чак и грешке које сам створио сам отишао тамо, па мислиш да је ово буг је фиксна или је то само сакривена датотеке промена коју сте направили?

И да форум функционише добро, не плаћају превише Гоогле Транслатион само 100.000 знакова по дану тако много превода остају чекају да буду преведене.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Мислим да је грешка фиксна, отхерваис грешка дневника треба да има друге упозорења из истог петље, ако се нешто појави поново молимо да нас контактирате

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •