Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 3 FirstПрви 123
Резултати 21 на 26 од 26

Тема: Људи који посећују мој сајт се прво питао питање на руском?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Тхатс а не објашњење, мој прегледач никада није постављен на руски, али сам га видела када сам одјављен баш као што је учинио, ја лицемјерје јемчити да је његов претраживач никада није био руски али је Индијка, живи у Новом Дехли и врсте и говори на енглеском језику па зашто на земљи би наши колачићи се читати као руски?

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

моје извињење што прочитате заглавља, можда чак и никада није залазило / користе руски језик, али ваш прегледач може танке сте били. То је све што могу да кажем без провере - Жао ми је не видите овај попуп

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Ја сам окренуо руског језика искључи, видевши искачући вам неће помоћи јер када га је одбацио, он не врати (барем не за неко време!), Није могуће за моју прегледачу да "мисле" Поставили сам или користити руски језик, једини језик који је икада постављена у свом прегледачу је подразумевани енглески Велике Британије, као што сам рекао ја лицемјерје јемчити за особу која га пријавио, ја сам то искусио прије и ИМ прилично сигуран да су други превише .

Да би језик грешка одржати ни ја бих да га физички променити, користе софтвер да га промените (вБЕТ) или нам руски прокси (или проки подешен да лажним сада руски) само једном од њих је могуће за мене и то је вБЕТ.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Здраво. Не разумем где ћеш. Имаш једноставан одговор - понашање је приморан од вас - можете га подесити у подешавањима.
    И лако можете да га искључите у Admin CP-> vBET-> MISC-> preusmeri se na korisnički jezik.
    Иди тамо и поставили Онеспособљен. vBET viљe neжe da pita ili preusmeravanje.

То је велика да вБЕТ понаша како сте га конфигурисали. Било би лоше ако се занемари своја подешавања. За софтвер није битно којим језиком говори или упутство за шта он тврди о његовим подешавањима претраживача. За софтвера једине ствари која питања су стварни заглавља која долази уз захтев. А оне се проверавају са подешавањима смо дискутовали о томе. Ништа више. Тако је вБЕТ ради овде и лако можете да га промените ако желите. од ваше конфигурације.

Predlažem da proverite postavke pregledača kada će se ponovo ponoviti (to ćete još uvek pitati da li je preusmeravanja uključena). A ako u jezičkim postavkama ne pronađete jezik za koji se od vas traћi da se Preusmjerite, proverite i šta se nalazi na serveru (Dodajte neke evidencije)-molim vas da zapamtite da je Internet veliko mesto, a paketi su na mnogim mestima-moguće je da neki proxy server Server dodaje svoja zaglavlja na vaš zahtev. U svakom sluиaju, nema magije. Ako ste tražili da ga preusmerite vBET i preusmerili su ga na ruski jezik, onda je, po zahtevu, u jezičkim zaglavljima bilo u jeziku ruskog jezika, na vrhu svih jezika koje je poznavao vBET. Moћeљ sam da proveriљ ako hoжeљ-samo idi do dosijea / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ланг.пхп и проверити функцију вбет_гетРедирецтионЛангуаге. Ово је такође добро место да додате своје дневнике, ако ствар коју имамо грешку и желите да то докаже на нас.

Ако желите да онемогућите пуну примену уместо једног параметра (који сте сами изаберете) - ради оно што мислиш, да оно што радите ... То је ваш форум. Драго нам је да вам објасни зашто се то десило и како можете да га промените. Ако вам је потребна помоћ молим само пишу

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Мајкл, хвала за одговор, да сам подесио вБЕТ да питате и вБЕТ би требало да раде на овај начин без проблема, међутим питање је да нерегистровани или пеопел који се одјавили су се питали на питање, преусмери вБЕТ, као Колико ја знам не треба рад на овај начин, такође је језик УВЕК руски, па ево два сценарија:
    1. Нерегистрован корисник из Индије посети сајт, видимо поп-уп (на руском) пита да ли он жели да свој језик на руски, он одбија и да видите сајт као нормално на енглеском, ако прихвати (али имајте у виду као он не говори руски он не може да прочита поп-уп) он транспортује Система Мицрософт Оффице Помоћ - Мицрософт Оффице дискусија - Екцел ВБА програмирања - Приступ Програмирање

2. Сам се рекао о томе (а то су искусни себе у прошлости) и пријавите се на форуму, кликните на везу да ме одведе до места сам је гледао пре и онда сам добио појавити на руском, исти сценарио као изнад одвија

Ако смо одјављени зашто бисмо се представили са поп уп? Поп уп је само за пријављене у људе зар не?

То неће бити мој сервер као ИТС у Великој Британији и посвећен, имам потпуну контролу над њим, иако као што сам Сади, ја сам окренуо руског језика искључите сада толико надам се да ће зауставити питање.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Simon Lloyd View Post
    Ако смо одјављени зашто бисмо се представили са поп уп? Поп уп је само за пријављене у људе зар не?
    Није се то деси за људе који почиње нову седницу:
    Quote Оригиналли постед би Parameter description
    Преусмеравање ће се десити само на почетку нове седнице (клијент мора имати омогућене колачиће или ће бити преусмерена сваки пут).
    И она је призната од колачића.

Такође, као што сам раније написао само оно што је битно за Ваш сервер је оно језик заглавље долази са захтевом. И чини се да у кабини заглавље сценарија са руског језика дошао са захтевом. Молимо проверите конфигурацију сервера - можда сте поставили неки подразумевани језик када нема додатну језик заглављу подешен. У сваком слуцају сумњам да имамо грешку овде. Ова функционалност није пут за врло дуго и то ради фино. Можемо да проверимо да ли ће се поново десити у евиденцијама - највероватније ће показати шта сам написала - да се руски језик код је послати у одговарајућу заглављу. Ако грешим ћемо исправити грешку, али прво морамо да потврдимо да постоји било каква грешка.

Страна 3 од 3 FirstПрви 123

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •