Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 18

Тема: ПИСАЊЕ на различитим језицима

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    27

Default ПИСАЊЕ на различитим језицима

Здраво Михал,

Сте ме питали у друге нити да опише ово у форуму функција захтева.

Види, веза поново: клик

Са овим пијук имате избор да ли енглески или урду. Одаберите урду и бићете заиста бити куцање у урду и онда можете да га постави поново на енглески Тоггле ће онда бити постављена са десна на лево.

То је нешто што бих волео да видим укључени, али сумњам да ће се десити.
    Последњи изменио vBET; 15-10-09 U 00:39.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала за захтев.

Не знам шта је урду, тако да не разумем питање. Такође живе демо на форум који нисам у стању да разуме све

Можете ли да објасните ми ста висе зар не?

Такође, ако пишете на енглеском језику, молимо вас да подесите подразумевани језик на енглески, или подесите опцију да не додаје аутоматски ББЦоде језику када пишу нови пост. Подразумевани језик, каже оно што је подразумевани језик за своје поруке Можете га променити на глобалном нивоу у Усер ЦП, или за одређене нову поруку у едитору.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    27

Урду је језик.

Ако прочитате опис у које су повезане она ће ти рећи.

То вам омогућава да пишете или тип у урду.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Али, урду није подржан од стране Гоогле преводи, тако да вБЕТ не може руковати још, јер такав текст не би био преведен на друге језике ...

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    27

То је био само пример.

Мој захтев функција је да ли би било могуће за нас да пишу на различитим језицима (реалном времену), уместо писања на једном језику и онда је све добија касније преведена.

Погледајте код за који пијук да видите на шта мислим.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Али можете писати на различитим језицима ... Извини, али ја заиста не добијете тачку.

Када пишете нешто, ви то пишете у реалном времену. А можете га писати у сваком подржани језик, па чак и на више језика у једној поруци. Ви не морате да напише на једном језику

Само прочитати овај чланак: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...е-суппорт.хтмл

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    27

Мислим да значи са пијук можете унети Пољски користећи енглески тастатуре или на енглеском језику и онда се ваш пијук ће га превести.

Да ли је то како ће радити?

Или на пример, да ли ћу моћи да пишем у хинди хинди писмо у, а не енглески. Хинди има своје писмо у различите ликове.

Надам се да има бољи осећај.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Када пишете у неком језику пишете на том језику. Користећи овај језик карактера. Иди на тесту поруке - оне су написане на различитим језицима - можете видети оригиналне (пре превод) - само кликните на стрелицу на десној страни заставе за оригинални језик.

Или боље погледајте овде. Порука испод на јапанском - што значи да је написан на јапанском - кликните на стрелицу и видећете оригинални текст који је написан (не знам јапански - то је само копира из Вики )

Text automatically translated from: Japanese to: Serbian
    Translated text
    Ту су колачи и торте, а не алкохол
    Original text

У поруке тестирање такође можете видети саксије писане на другим језицима - тим све је било написано преко својих националних карактера. Дакле, када корисник из неке земље ће потписати до вашег форума. Он не може да види само форум на свом језику - он је такође може да пише на свом језику!
    Последњи изменио vBET; 17-10-09 U 03:45.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    27

Види штампање екрана, изабрао сам мој језик Јапански од УсерЦП -> Измени своје податке.

Тако, када почнем нову тему и тип видим само енглески карактери?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    27

Сигуран сам да је то све фрустрирајући за вас, али молим вас Михал видим најновије екрана.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •