Са овим пијук имате избор да ли енглески или урду. Одаберите урду и бићете заиста бити куцање у урду и онда можете да га постави поново на енглески Тоггле ће онда бити постављена са десна на лево.
То је нешто што бих волео да видим укључени, али сумњам да ће се десити.
Не знам шта је урду, тако да не разумем питање. Такође живе демо на форум који нисам у стању да разуме све
Можете ли да објасните ми ста висе зар не?
Такође, ако пишете на енглеском језику, молимо вас да подесите подразумевани језик на енглески, или подесите опцију да не додаје аутоматски ББЦоде језику када пишу нови пост. Подразумевани језик, каже оно што је подразумевани језик за своје поруке Можете га променити на глобалном нивоу у Усер ЦП, или за одређене нову поруку у едитору.
Мој захтев функција је да ли би било могуће за нас да пишу на различитим језицима (реалном времену), уместо писања на једном језику и онда је све добија касније преведена.
Погледајте код за који пијук да видите на шта мислим.
Али можете писати на различитим језицима ... Извини, али ја заиста не добијете тачку.
Када пишете нешто, ви то пишете у реалном времену. А можете га писати у сваком подржани језик, па чак и на више језика у једној поруци. Ви не морате да напише на једном језику
Када пишете у неком језику пишете на том језику. Користећи овај језик карактера. Иди на тесту поруке - оне су написане на различитим језицима - можете видети оригиналне (пре превод) - само кликните на стрелицу на десној страни заставе за оригинални језик.
Или боље погледајте овде. Порука испод на јапанском - што значи да је написан на јапанском - кликните на стрелицу и видећете оригинални текст који је написан (не знам јапански - то је само копира из Вики )
У поруке тестирање такође можете видети саксије писане на другим језицима - тим све је било написано преко својих националних карактера. Дакле, када корисник из неке земље ће потписати до вашег форума. Он не може да види само форум на свом језику - он је такође може да пише на свом језику!