Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: "Вбет_ заставом" питање

Члан
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    67

Default "Вбет_ заставом" питање

Молимо вас да одвојите поглед на неке везе Гооглебот је пронађено након што сам додао језику "цсс":
    сајт: ввв.тхегаме-онлине.дк/цс - Гоогле претрага

вбентерприсетранслатоор_сео.пхп је већ ажуриран пре додавања језика:

Code:
    if(isset($_GET['vbet_lang'])) {
    if (false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], '/'.$_GET['vbet_lang'].'/')) {
    $_GET['language'] = $_GET['vbet_lang'];
    $_GET['force_redirect'] = true;
    header("HTTP/1.1 301");
    } else {
    $_GET['language'] = $_GET['vbet_lang'];
    $_SERVER['REQUEST_URI'] = $_GET['redirected'];
    $_SERVER['HTTP_X_REWRITE_URL'] = $_SERVER['REQUEST_URI'];
    }
    $_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_GET['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);
    }
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    $_GET['language'] = $_COOKIE['vbet_language'];
    $_GET['force_redirect'] = true;
    }

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Мислим да смо нашли разлог и исправљена је. Питање је да вБЕТ је приказивање страница за особе са инвалидитетом језика, ако неко то написао из руке, заборавио да уклони сад код са Ситемап Генератор, или само инвалиди језику који је већ делимично индексиране од стране Гоогле. Дакле, у овом случају страна је генерисана, већ зато што језик је онемогућен, тако страна је генерисана у праву.

Ми смо га кориговати и биће објављен у 3.3.0 - па ако УРЛ није подржан језик у питању, онда ће се преусмерити нормално (не преведена) странице.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •