Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 13

Тема: И даље све празно превода

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default И даље све празно превода

Zdravo mislio sam da je najnovija isplata vBET-a trebalo da napusti originalni tekst na mestu ako Prevod nije mogao da bude napravljen? još uvek dobijam prazne prevode Увод

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи
    Најновији вБЕТ је направљен на начин да не покаже празну страницу превода.
    У линку који сте ми дали да видим унтранслатед текст - не бланко, и ако сам га преведе у Немачку изгледа да ради
    Такође вБЕТ ће показати оригинални текст само ако превод услуга ће вратити грешку лимит, али ако имате друге грешке, односно лошег тастера видећете празне странице превода.
    Молимо вас ако се то десити тестове кандидује за провајдере и показати ми резултате

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Превод је тамо ако сам кликните на стрелицу да покаже оригинални текст, већ само празне у кутији, имам најновије вбет инсталиран.

ЕДИТ: Сада је преведен, али сам имао неколико њих, посебно ако плакат је изабрао свој пост као језик није енглески, али тада постављен на енглеском кутија остаје празан, али падајући за оригинални текст показује текст у енглсх.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Био сам под утиском да ако су границе погодила да ће после показати оригинални текст па сам никада не треба да видим празну кутију и увек треба да виде оригинални језик?

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Да, ако су границе достигла никада не треба видети ништа, само празну унтранслатед текста.
    Молим вас:
    Дај покажи тачну адресу где се појављује грешка
    -Покретање тест да ли ркуест АПИ превода је ок
    -Ако све изгледа ок, погледајте вашу конфигурацију
    -И ако то не помогне, покушајте да реуплоад све фајлове вБЕТ - немојте поново производ само реуплоад свих фајлова -> ако је било додавање промене у вашим датотекама ћете морати да га поново

Ако то неће бити корисно ћу морати да проверим то на месту

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

када сам следећи пут видели једно ћу вас упутити на УРЛ, ја нисам променио било какву конфигурацију осим госта кеш (скраћено време док су добијање став да није имала никакву ЦСС стил из неког разлога, када је кеш време дуго), нисам се променила све фајлове осим оних поучи инсталлион реадме.

Имам 3 АПИ кључеве, Гоогле В1, В2 Гоогле и Мицрософт, али заиста, ако АПИ не ради треба да се понаша као да није било превода и оставити оригинални текст на месту, тако АПИ неће бити проблем .

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Имам 3 АПИ кључеве, Гоогле В1, В2 Гоогле и Мицрософт, али заиста, ако АПИ не ради треба да се понаша као да није било превода и оставити оригинални текст на месту, тако АПИ неће бити проблем .
    Ne baš. Samo ako dostignete svoje granice, vBET će ostaviti neprecizacioni tekst, u svakom drugom slučaju, a ne važeći ključ, neki zahtev za PHP greškom - tekst može biti prazan. Zato sam te zamolio da uradiš testove da vidiš da li je sve "unutra" u redu
    Сада ћемо морати да чекамо док не ми показати УРЛ - без тога је немогуће за мене да погоди шта се десило
    Последњи изменио r.dziadusz; 02-12-11 U 12:17.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Instalirao sam najnoviju opkladu i još uvek dobijam praznine хттп://ввв.тхецодецаге.цом/форумз/ин...пост1054992513 АПИ ограничења су достигли али празан наслов ... итд

Молимо погледајте слике!
    Хммм 187КБ слике и не могу да их поставите овде, тако да су на мом сајту:
    хттп://ввв.тхецодецаге.цом/бланктитле.пнг
    хттп://ввв.тхецодецаге.цом/ноцонтент.пнг

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Уколико сте сигурни да сте тачно отпремио све потребне фајлове, Упгратед вБЕТ производ у админцп, и није све фајлове издања (нема додатног издање потребан, само оне после самог почетка коришћења вБЕТ)

Да будемо сигурни како то изгледа, ја ћу морати да га цхцецк на месту, па вас молим ПМ детаље приступа: фтп, адмицп

Сада могу да замислим један поссибиле разлог:
    Један од преводилачког АПИ који користите је сломљена - погрешан тастер, погрешно нешто друго - Дон т зна, па кад вБЕТ аутоматски пребаци на то један - сломљена АПИ, не добијају трансатед текст, или "границе достигла" информације, тако да не могу да га пребаците на школску преводилац = напусте утранслатед текст

Као што сам рекао: молим вас обавили тестове и покажи ми резултате тестови

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Ја сам вас пм'д стварне тестове и приступ детаљима, ја нисам нови у трчање форуме и дефинитивно су архиви и преписан све фајлове и увезени са заменити производ, и као што сам рекао ограничења су достигли, али и даље празан текст овде Јосемариа

Све остале промене су раније урадили у вБСЕО фајлове и. Хтаццесс.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •