Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Преводилац и за сталне превода, на форуму превод генерације, а не на лету?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Оцт 2011
    Поруке
    1

Question Преводилац и за сталне превода, на форуму превод генерације, а не на лету?

Хи,

veoma sam zainteresovan za kupovinu ovog prevodioca, ali su neka pitanja.
    Može nastati prevodi se trajno čuvaju (ne samo cached za vreme), kada nema promene (možda otkriveni od strane md5-ekra teksta). Želim da prevede prvobitno oko 100-1000 strana, memorisati rezultate trajno. Samo ako neko promena je postavljanje, dodaje se nova postavljanje, niti su stvorena, onda samo da bi novi prevod. Najbolji će biti nezavisan, tako da noću/najmanje saobraćajne sati prevodi se i samo je kada korisnik priključenjem na stranici na tom jeziku.

JA se nadam da će se razumljivo šta SAM želju sa ovim addon.
    Da li je podržao? Ili ako ne, da li moze da se sprovedu?

Хвала.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

vbet skladista prevod rezultate. Možete cache memorije je zauvek tako da nećete morati da plati za isti prevod ponovo. Mi imamo automatsko cache memorije ist, ali može da se invalidima. Tako vbet radovi samo kao što ste napisali - samo kada novi tekst izgleda da tražimo spoljni provajdera za prevođenje. Inače je iz cache memorije. Još uvek vbet ne pre-cache memorije - to znači da će to učiniti vbet prvi prevod, kada prvi zahtev da budu prevedene stranice. Ali za svaki prevod samo prvi zahtev će biti sporiji (zbog traži 3. stranka prevod provajdera), sledeće zahteve će biti resen sa cache memorije, tako da je prihvatljivo.

Ako imate bilo kakvih drugih pitanja molimo vas samo pitati

Хвала.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •