Хи
Ја добијем 500 грешку када користите гооглес в2 АПИ и Мицрософт АПИ. Имате ли мисли према узроку?
хвала
Хи
Ја добијем 500 грешку када користите гооглес в2 АПИ и Мицрософт АПИ. Имате ли мисли према узроку?
хвала
како гооглев2 и мицрософт тест датотеке генерише 500 грешке.
Хи,
-Када одем у свој УРЛ, и почети превођење ја не видим никакву грешку
-Могу ли да прошлост овде своје тест резултате?
Прво ставите датотеку тест у фасцикли форуму корена, него их покрену, ако се грешка 500 апеарс опет ћу морати да проверите на месту, или сте једноставно не могу песак ми пхп грешка пријави
на УРЛ: талкфинанце.нет / ја / ја видим неки преведени текст, то је цоусед делимицним трансакције (прочитајте више овде)
Али, ако користите Гоогле АПИ В2 можете поставити сопствене границе, можда сте ставили погрешну Гоогле АПИ В2 тастер, после покретања теста ћемо то знати за сигурно
Квота је добра на ГВ2 сада, много парцијалних превода. Чим сам укључим М $ сам добио 500 грешку. Тест фајлови покренути у реду.
Oko 500 greška u microsoft, da li ste sve vBet opcije kao što je to rekao u datoteci PROČITAJME? Da li ste slanje, Уплоад-једном директоријум?
Можете ли дати пуну дневник о грешци, или ако не можете да молим детаље ПМ приступ, тако да ће моћи да проверите да ли на месту
Да, ја сам отпремили уплоад-једном фолдер, следио упутства за надоградњу и примењује нове конфигурације.
Како ја видим твој тест Мицрософт не показује никакве грешке, сада не знам зашто то не ради само у Мицрософт преводу, цоудл вас направите налог тест на ФТП и ПМ мене је то?