Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 22

Тема: Сви преводи престао да ради - све теме су празне када се кликне застава

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Exclamation Сви преводи престао да ради - све теме су празне када се кликне застава

Нисам правио никакве промене. Ја сам на вБуллетин 3.6.8 са вБЕТ3.4.1.

Да ли Гоогле променити свој АПИ превод или тако нешто?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Само надоградити сам да вБЕТ 3.5.2 сада ми је страница текста је потпуно празан. Шта сам недостаје?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Мој Мицрософт АПИ тест изгледа добро. Не би требало да ми вБЕТ даље преводити са Мицрософт АПИ?

Полазећи превод теста МС
    Резултат тестирања: и »¿" Здраво "
    Тест грешка:
    Веза време (мс): 492,813964844

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Ок. Имам ту ради гооглетест.пхп. Изгледа као да сам суспендован од стране Гоогле-а

Полазећи превод тест за Гоогле АПИ в1
    Резултат теста: {"респонсеДата": нулл, "респонсеДетаилс": "Осумњичени Услови коришћења злоупотребе Молимо Вас да посетите хттп://цоде.гоогле.цом/апис/еррорс.", "РеспонсеСтатус": 403}
    Тест грешка:
    Веза време (мс): 566,118164062

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи,
    Да би могао, али теста ви може да завара, бецоусе је тестирање превода само у једном другом
    Молимо да проверите:
    - Да ли сте поставили
    админцп -> вБЕТ -> Превод услуга -> Користите Гоогле само: НЕ
    - Да ли сте ажурирали = отпремите поново фасциклу уплоад-једном -> вбет_транслатион_оптионс ако не, молим те, немој да

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Да, ја нисам "Усе Гоогле само: НЕ 'и ја сам уплоад-вбет_транслатион_оптионс фолдер.

Сада ако кликнем заставу, добијем следећу грешку:

Кобна грешка: Позив на неодређено саве_сеттингс функције () ин / хоме / смера / публиц_хтмл / форум / инцлудес / вбентерприсетранслатор_цласс_транслатор.пхп на линији 28

Ја слабо сећам почели да горе грешке након што сам направио неке измене на основу ФАК препоруке о перформансама. Осећајте се као могло бити повезано са кеш меморије или нешто
    Последњи изменио myandy99; 30-10-11 U 19:00. Разлог: више детаља

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Да ли сте уклонили / измените све фајлове, (у односу на друге за вБСЕО интеграције)
    Можете ли ми рећи које кораке (од Најчешћа учинка наговештајем) су направили?
    Ако се не сећате било овог молимо Вас ПМ ме ваш приступ детаилес ћу га проверити на свом серверу

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Сећам се проблем појавио након што сам променио кеш меморију од Ниједан нешто. Али сада, иако сам променио кеш меморију назад 'Ништа' проблем и даље постоји

Нисам уклањање / измените све фајлове, (у односу на друге за вБСЕО интеграције)
    Последњи изменио myandy99; 01-11-11 U 13:22.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Линија кода где фатална грешка јавља изгледа да следеће. Могу ли да добијем неке одговоре?

Code:
    save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Ви грешка појављује бецоусе система не може да пронађе Функција саве_сеттингс што је СМФ функција и треба да буде у админфунцтионс_оптионс.пхп trenutno ne znam zašto ne može da se nađe, molim vas ponovo razmislite o ponovnom učitavanje svih vBet fajlova, ili molim vas PM me pristupite detaljima, i proveriću.
    То је тешко могуће, то је грешка изазвала променом меморије Кеш вредност

Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •