Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Сада нестаје преводи текстова (Није радови)

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Оцт 2010
    Поруке
    16

Default Сада нестаје преводи текстова (Није радови)

Поздрав!

Ја користим овај страшан програм за годину дана, али сада Традуцтионс диссапеарс, не ради ..

Можете ли ми помоћи?

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи,
    Ако нисте инсталирали никакве додатне плугис, и "диссапеарс" Превод са икаквог разлога, уверите се да ли сте блокирани од стране вашег провајдера превод покретањем овај тест: КЛИКНИТЕ
    Алсе Видим да користите вБЕТ 4.2.3, имајте на уму да је слободно Гоогле Транслатион АПИ Вил бити затворена до 1. децембра, а увођењу нових строга ограничења, молимо вас да размотрите надоградњу вБЕТ на најновију верзију која подржава и Гоогле АПИ В2 (плаћени) и Мицрософт Превод АПИ (бесплатно), а други је тренутно тестира.
    Ја могу да смање своје захтеве превода: КЛИКНИТЕ

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Оцт 2010
    Поруке
    16

ОК Хаик!

Ово су резултати за гоогле теста:

Полазећи превод тест за Гоогле АПИ в1
    Резултат теста: {"респонсеДата": нулл, "респонсеДетаилс": "Осумњичени Услови коришћења злоупотребе Молимо Вас да посетите хттп://цоде.гоогле.цом/апис/еррорс.", "РеспонсеСтатус": 403}
    Тест грешка:
    Веза време (мс): 582,390869141

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Да, то значи да сте блокирали гоогле, можете их пошаљи да те одблокира, како се наводи у тесту сам вам дао.
    Али имајте на уму, да је до 1. децембра гоогле слободан превод АПИ в1 ће бити затворен, тако да нема превод обезбеђује њој ће бити направљена

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •