Хи.
О обликовања која је подељена на овој страници - молим вас опишите шта није у реду и ми ћемо га проверити.
O mod_pagespeed - JA SAM proverio trupce ste dali i nisam pronašla pogrešan put /en/ imenik. Jeste li sigurni da je to uzrok? Jeste li sigurni da je to uzrok? Možete li jedan televizor koji jasno pokazuje da? Od trupaca koji vam pokazuju I vidi da je to pitanje za dobar urls bez jezika. Takođe sam proverio HTML izvor za stranice na engleskom jeziku - dobar urls za CSS je rođak i da je основа Koriste se tako da zahtevi poslati na temelju tvoj pomoik za CSS datoteka bez jezika.
Молимо проверите да ли сте подесили одговарајуће права за директоријум где је написан кеш. Молимо проверите да ли још увек имате слободног простора на вашем хард диску.
Na kraju ako ste sigurni da je to pitanje sa prevedene stranice onda molimo vas da proverite vaš mod_pagespeed konfiguracije. Molimo vas da proverite ne konfiguraciju omogućava da nešto interno preusmerena dobar urls (ne uzima URL-A pre .htaccess održana je ili nakon). Pokušati da saznaju šta server promenljiva koristi mod_pagespeed zatražio da se utvrdi URL. Možda će nam omogućiti da je naš nešto. Ovde je nešto o ministarstva odbrane i .htaccess: Mod_pagespeed instalacije i konfiguracije mreže.
Dokumentacija za ministarstva odbrane nije mala, postoji mnogo konfiguracija čak i za domen mapiranje. Ovde možete pronaći više o tome: Koristeći mod_pagespeed
Такође, молимо Вас питати Гоогле помоћ - ми мислимо да је то само проблем са конфигурацијом.
U ovom trenutku u drva ne vidim kako uticati vBET ministarstva odbrane. Ako propustim nešto, molim vas tačke mi to tačno. Čak i ako postoji problem sa preveden dobar URLs, ministarstva odbrane trebalo bi da budu pametni dovoljno da prizna основа Oblik HTML i da poštuju .htaccess redirections - tako da ponovo molimo vas pitati i Google i pogledajte dokumentaciju. Ako ćete pronaći ništa ćemo provjeriti to ponovo - još uvek molimo vas da trupaca koji pokazuje da je to pitanje sa jezikom brojeve u dobar urls.