Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Избор заставе за енглески језик

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Дец 2010
    Поруке
    7

Default Избор заставе за енглески језик

Водим форум на енглеском језику. 90% мојих форум корисника су из САД. Ја бих да имам опцију да изаберете САД заставу као подразумевани енглеском заставом (У овом тренутку то је Велика Британија "Унион Јацк" застава). Жао ми је да питам за ово, јер сам заправо ја сам енглески, али морам да дам своје кориснике шта хоће! У тренутку када сам ручно уредили и алл_флагс.гиф ГИФ слику да замени УК заставу са САД заставом.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Упутство за издање је у реду. Као што смо Претпостављам да не треба да га промени више. И друге кориснике када је потребно да га подесите једном и оставите га. Тако да од учинка тачке гледишта, боље је да само измените слику уместо коришћења додатних опција омогућава да подесите сваку заставу. У том случају не бисмо били у могућности да користите ЦСС Сприте - сада само један захтев добија све заставе. Без ЦСС Сприте то ће бити један захтев по једну заставу = 53 захтева. Такође, слике промена веома ретка у вБЕТ тако у основи сте већ решење.

Ми разумемо ваше потребе, још увек имајући у виду да би то деградирају перформансе и да постоји једноставно решење за ово (само Едит слика) мислимо да нећемо ићи на то.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •