Хи,
mi smo zaista male izmene licenci. Bez promene! Samo kozmetičke promjene - zatvaranje slobodno vbet 2.x verzija (jer Google API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA prevod v1 će uskoro biti zatvoren) tako da nema smisla da ga u licencu. U osnovi smo samo uklonjen komentare o slobodnom verzija.
Дакле, овај део лиценце:
Је промењено у ово:Opklada je koristeći rrevode (prevod API-ja). Od verzije 4.4.0 i 3.5.0 vBET je u stanju da koriste mnoge prevod API-ja (zapravo podržava: Google i Microsoft Prevod API vezom za lako). Morate biti dozvoljeno da koriste uz prevod API-ja koji ste podesiti da se koristi od strane vBET. Jednostavno Podbielski Michał daje vam ne nadoknadi u slučaju ako je vaš forum je blokiran/zabranjeno ili na bilo koji drugi način da se bilo koji koristi prevod Услуге, Чак иу случају да неки / сви подржали превод Услуге ће бити затворен. Ako želite, možete naći na našoj vBET 2.x slobodna verzija, ne Google usluge prevođenja je dostupna za Vaš forum pre kupovine vBET 3.x/4.x, ali vi i dalje неће имати право на рефундацију било ако је ваш форум приступ било Превод Услуге ће бити ограничена на било који начин током употребе вБЕТ3.к/4.к. ЈЕДНОСТАВНА Подбиески Мицхаł није одговоран на било који начин за било користи Транслатион Услуге Резултати Или је перформанси и доступности.
Да би се лакше за вас ставимо у Болд што је променило и подвлаче оно што је уклоњена. Као што можете да видите да је ово само козметичке промене присиљени променама на тржишту (нема слободних текстова = нема бесплатна верзија) и осећај целог споразума је и даље иста.VBET koristi eksterne usluge prevođenja (prevod API-ja). Od verzije 4.4.0 i 3.5.0 vBET je u stanju da koriste mnoge prevod API-ja (zapravo podržava: Google i Microsoft Prevod API vezom za lako). Morate biti dozvoljeno da koriste uz prevod API-ja koji ste podesiti da se koristi od strane vBET. Jednostavno Podbielski Michał daje vam ne nadoknadi u slučaju ako je vaš forum je blokiran/zabranjeno ili na bilo koji drugi način da se bilo koji koristi prevod АПИ, Чак иу случају да неки / сви подржали превод АПИ ће бити затворен. Ти неће имати право на рефундацију било ако је ваш форум приступ било Превод АПИ Će biti ograničen na bilo koji način tokom upotrebe vBET 3.x/4.x. Jednostavno Podbieski Michał ne odgovara na bilo koji način za bilo koju od koristi prevod АПИ Резултати Или је перформанси и доступности.
За пуну лиценци споразума - као и увек видети овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/лиценсе.пхп