Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 11

Тема: Наслов теме бета превод тема

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default Наслов теме бета превод тема

Здраво свима, ја користим бета и сматрају да не тхреа наслови не изгледа да трансалтинг свуда погледамо овде Кодекс Цаге Форум (vBET osoblja podatke za pristup) naslov prikazan kao 'al redondeo restar' nit je ovde Редондео ал рестар ау стварном нити наслов је преведена у нит форуму је преведена, али када сам касније приступити нит ништа од тога је преведено? Имам кеш чишћење искључен (према тоиоур подешавања). Приметио сам да ми кеш и употреба не чини да расте, јер сам окренуо кеш чишћење искључен.

Може ли неко помоћи?, Већ сам потрошио $ 200 користећи Гоогле АПИ В2 и желим да се обезбеди и задржи СВА преведене резултате.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Здраво. Када сам угар твој први линк видим:
    Нажалост - не одговара. Покушајте неке различита термина.
    Молимо вас да наведете пример који можемо да провери - Реците шта треба критеријум претраге да се користи.

Имајте на уму да искључивање кеш чишћење не окрећи кеша употребе. Уверите се да сте укључили кеш за све језике.

Ако је то провера као гост онда може бити изазван Гост Цацхе (преведена је у току претреса, али је гост кеш и даље је верзија генерише када провајдер није био доступан).

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи
    Прво реците да ли користите све АПИ, односно ако дођете своје границе у свим преводилачким услуга, подаци ће остати непреведена док превод ће бити доступан опет.
    Молимо Вас да проверите свој ТТЛ за кеш, ако не користите Гоогле АПИ в1 можете чак и да га искључите (0 = дисабле)! Дакле, кеш неће бити избрисани
    admincp - > vbet Cache memorije - > baza podataka Cache memorije - > Cache memorije na Live (TTL)
    Штавише видим да је ваш превод није радио уопште, проверите да ли сте до своје границе помоћу те тестове хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728
    Такође проверите да ли имате све потребне Уплоад фајлова (такође се ово отпремање једном директоријум)
    У међувремену ћу покушати да се репродукује са "диссапераинг" преводима

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

tip je firts link je istekao kao da je za "novih radnih mjesta članova" ali drugi nije, Majkl imate administrativne internet (seti se i premijer' vam) mogla bi da proverite podešavanja za vbet? Siguran sam da su tačne.

@ Р.дзиадусз Ја сам помоћу Гоогле АПИ В2 али Мицхеал можете да проверите своје поставке тако да добијем најбоље од свих светова. Посетио сам ту тему и то је било преведено са шпанског на енглески, када сам поново размотрити то није било преведено, сигурно ако је једном преведен за мене онда треба увек да буде преведен? Имам све фајлове отпремио опет Мајкл има фтп приступ и може да провери ово

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Hi. Samo sam je da Vaš administrativne CP da proverite vbet konfiguracije kao što ste ga postavili, ali u obzir stvorili ste vaše nije dovoljno privilegije. JA sam nije u mogućnosti da vidi vbet opcije samo vidi vbet menija.

О 2. линк - који превод би требало да користим да видим проблем? Такође, морам Админ ЦП приступ, тако да ће моћи да провери да ли преводилачких услуга су на располагању када ћу да проверим.
    Последњи изменио vBET; 19-10-11 U 16:22.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Мицхаел, извини због дозволе Сви су кренули одмах! ово нит Коло за одузимање / Редондео ал рестар је преведен са шпанског на енглески за мене, али када сам се Број корисника нит се вратио у шпанском - превод отишао? - Претпостављам да цхецк ит оут ин енглисх

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја идем тамо сада. Извини за кашњење - Јуче смо имали ново издање.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

не брини Мајкл, знам да си заузет!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Здраво, ја сам га само проверени и то је у реду. То је оно што сам урадио.
    1. Отишао сам на страницу са питањем и направио сигуран да знам шта ми говоримо о (заправо шпански није преведено)
    2. Отишао сам у Админ ЦП и проверите подешавања (Укључио сам кеш за све табеле - имали сте неки инвалиди)
    3. Тамо сам проверио оператери доступност - све је онемогућена у овом тренутку
    4. Ја омогућен Мицрософт Превод АПИ надајући се да граница је поново доступна
    5. Ја освежили страницу и видела да преводи раде - Шпански је преведен
    6. Онемогућено Мицрософт сам ручно да будем сигуран да је други превод захтев неће бити послати
    7. Ја освежили страницу и видео сам да су преводи увек на располагању што значи да они који су морали да буду узети из кеша (сви провајдери је онемогућен)

Тако је у реду сада. Ја не знам шта се тачно десило раније. Можда пост је изменио (нови текст = нев превод) - Не могу да кажем да видим да је изменио вама (додат аутоматски превод) тако да не знам не Шпански тест био је такође изменио.
    Други сценарио је да би то могло да буде само делимично преведени - тако неколико линија је преведен, а затим граница је постигнут. У том случају није отишао у кешу (иначе кеш ће бити сломљен, јер је само део је преведен). Дакле, када сте поново дошли сте већ достигли границу и нема делимично преведени резултати кеширају.
    У сваком случају, ако вам се понови јавите нам и не мењају се тамо ништа - можда ћемо добили још један траг.

Можете да уклоните ручно текста - није потребно више.
    Такође - молимо Вас да ажурирате на последњем издању - то је оптимизована за ред провајдери (они ће бити на располагању више) и кешира резултате за РСС превода.

Да ли вам треба више помоћи овде?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Мајкл, хвала за проверу и анализу, и онемогућио неке језике као ја нисам желео да постигне своје границе (плаћени слободне) сувише брзо за језике који сам одлучио донети мало саобраћаја.

Ја ћу надоградњу на најновију вечерас када сам код куће, можете означити ову тему решити као ја не треба додатна помоћ у овом тренутку са овим

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •