Дакле, Гоогле је почео да наплаћује за преводима, и МС будућност такса структура није познат (колико дуго ће они понудити бесплатну услугу?)
Ако сам купити ваш производ, да ли постоји гаранција да ћу имати услугу превођења у будућности, без потребе да плаћају додатни по-реч тужбу?
То значи да, ако у будућности, МС зауставља њихову бесплатну услугу и / или не можете да пронађете било који слободан АПИ, да ли ћу моћи да добију повраћај новца на вашем софтверу?
Хвала.
-Енди.

Цитирај и одговори
Наш ризик у овом послу је да ми зависимо од спољног провајдера превод АПИ. Наш ризик корисника је да они зависе од спољних добављача преводилачких условима коришћења услуге. Нико неће променити. Ако ваш хостинг провајдер вас више за сервер хостинг ћете тражити повраћај од времена сте користили сервер? Будимо реални - ви то желите и користите га и нису идеју шта ће бити у будућности (као и увек иу свему) или да останете у кревету цео дан, јер не знаш шта ће се десити када устанеш. Нисмо осигурање, а ми дефинитивно не среће-рама. Ми не знамо шта ће се десити - наш план је да се усвоји