Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: вБЕТ 3.5.1 не ретранслатинг када је доступан

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default вБЕТ 3.5.1 не ретранслатинг када је доступан

Zdravo, ja sam vrlo najnoviju verziju vBET sam da, ukoliko ste vaš limit za prevod ili prevod nije dostupna pokazuje originalni jezik, ali kada pogledate dostupni su ponovo ne prevede da post, primjer mogu se naći ovdje ЧЕКАЈУЋИ Он Сцреен ЕКСЦЕЛ ВБА / панталла ДЕ ЕН Еспера ЕКСЦЕЛ ВБА први пост је унтранслатед и наредне порука од корисника се преводи!

Ако желите да погледате ам мене и ја ћу вам дати приступ корисника као гости могу само поглед први пост.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молим вас детаљи АМ приступ. Ми ћемо га проверити.

Такође, имајте на уму да као што је најављено у последњих издања то нису оптимизоване још. То су агенцији Бета верзије која је брзо пуштен јер је било важно да се брзо реагује на промене на превод провајдера стране. Тренутно радимо на томе да га оптимизујете.

Враћајући се ваш проблем - морам да видим како то изгледа. Заиста је чудно да поруку пре него што није преведен и следећи јесте. Ја овде видим 3 сценарија:
    - Грешка у вБЕТ
    - Провајдер није био доступан, и следећу поруку је већ кеширани, зато што сте исти текст у другим тема
    - Услуга је доступна када је почео превод, поруке на другом језику су преведена прва (ББКод се процењује на вБуллетин нивоу) и када вБЕТ почели преводити остатак странице када достигнете лимит па провајдер је блокиран. То је порука која је преведена је на другом језику (ланг користи ББцоде) то ће бити узрок.

Ипак ово треба да види и провери шта се стварно дешава у овом тренутку не видим шта се заправо тамо дешава.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Хи Мајкл Имам ам си ти приступ, могу вам дати ФТП и пуно админ ако вам је потребно

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

У време превођења сам имао ограничење броја карактера скуп до 300.000 ја сам доле до 100.000 сада, јер су трошкови далеко висока, али сам спреман да подигне лимит за било који тест вам је потребно.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја сам био тамо - погледајте АМ - Морам више информација (тачно место и тачан превод текста - ти дао ми линк ка увек није превео страна).

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Објашњење које је дато у АМ

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Према информацијама из ПП нит је ручно мењати и да се не уочава сада. Дакле - када се поново дешава пишите у постојећем тхреад. Ја ћу обележити решен да за сада (јер ми сада немамо проблем) и поново када ће се наћи нешто. Такође, ако тамо где сад ББЦоде онда вероватно десило оно што сам описао раније - сад је преведен за време Паге Генератион (ББКод оцењује вБуллетин) и када вБЕТ почео да преведе страницу генерисана дођете на границу, а провајдер одбија превод. Не могу сада верификује - то је само теорија. Ми ћемо се вратити овде када пронађете сличну нит.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •